Turkcell Extra, ekstra hizmet veriyor

Bir süre önce iletişimde öncü adres Tekkom tarafından Erna Center'a açılan Turkcell Ekstra, İstanbul Turkcell Genel Merkezin verdiği hizmeti Çerkezköy halkının ayağına getirdi.

Turkcell Extra, ekstra hizmet veriyor
04 Ağustos 2007 Cumartesi 08:10

TELEFON KAYDINDAN FATURALI HAT KAPATAMAYA HERŞEY BURADA

Geçtiğimiz günlerde Çerkezköy Tekkom tarafından Erna Center'a açılan ve Çerkezköy halkına hizmet vermeye başlayan iletişimin öncü adresi Tekkom hizmet danışmanlığı da yapmaya başladı.

Geçtiğimiz yılbaşından itibaren uygulanmaya başlanan cep telefonu kaydından faturalı hat açtırıp kapatmaya kadar tüm işlemlerin artık tek noktada yapıldığını belirten Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş. Personeli Sedat Yıldırım, "Tekkom tarafından açılan Turkcell Ekstra Merkezi ile Çerkezköy'de artık 444 0 532 veya 444 0 535 müşteri hizmetlerinden yapılan işlemlerin hepsi birebir şekilde yapılabilecek. Müşteri hizmetleri noktası ile telefon ile yapılan ataşehir evden eve tüm işlemleri burada yapacağız. Özellikle yurt dışından gelen gelen gurbetçi vatandaşlarımızın getirdikleri telefonları buradada kullanabilmeleri için gerekli olan kayıt işlemini burada yapabileceğiz.

PASAPORT GEREKİYOR

Bilindiği üzere Telekominikasyon Kurumu tarafından tüm telefonlar kayıt altına alınmaya başladı ve kayıt edilmeyen tüm telefonlar anında kilitlenerek kullanım dışı bırakılıyor. Bu yüzden yurt dışından gelen insanlar kendi telefonlarına herhangi bir Türk hat taktıklarında telefonları hemen kilitleniyor ve kullanım dışı bırakılıyor.

Gürbetçi vatandaşlarımız artık Erna Center'da bulunan Tekkom Turkcell Ekstra'ya içerisinde bulunduğumuz yıl girişli pasaport ile gelerek telefonlarını kayıt altına aldırabiliyorlar. Ayrıca faturalı Turkcell hattı olan kullanıcılar da hatlarını kapattırmak istediklerinde İstanbul Genel Merkez'e gitmek zorunda kalmayacaklar.

Buraya gelerek her türlü açma, kapatma ve devir işlemlerini yapabilecekler. Ayrıca cep telefonlarından müşteri hizmetlerini arayarak yaptırılan tüm işlemler ve bilgilendirmeler burada bire bir görüşme ile yapılacak" şeklinde açıklamada bulundu.

TELEFON ÜZERİNE HERŞEY

Çerkezköy Tekkom İletişim yetkilileri ise Turkcell Ekstra'nın haricinde telefon üzerine tüm hizmetleri verdiklerini belirterek "Bilindiği üzere yıllardır Çerkezköy halkına telefon ve Turkcell hat konusunda hizmet vermekteyiz. Çerkezköy'de hizmet noktamızı ikiye, bölgede de Çorlu'da iki olmak üzere toplam 4 noktaya çıkartmış bulunmaktayız.

Turkcell Ekstra Tekkom ile tüm Turkcell abonelerine kayıttan bilgi işleme, faturalı hat işleminden kontörlü hat işlemine varana kadar tüm hizmetlerin yanı sıra telefon üzerin herşeyde Çerkezköy halkına hizmet vermeye devam etmekteyiz. Her geçen gün artan bir hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyeti anlayışı ile bölgeye hizmet vermeye devam edeceğiz" dediler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.