Veliköy Bulvarına makyaj yapılıyor

Veliköy Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl sonbaharda hizmete açılan ve beldeye apayrı bir görünüm katan Veliköy Bulvarı'nda yeşillendirme ve güzelleştirme çalışmaları yapılıyor. Oluşturdukları Park ve Bahçeler Ekibi tarafından Veliköy Bulvarı'nda yeşillendirme ve ağaçlandırma çalışmalarına başladıklarını belirten Belediye Başkanı Efrahim Yeşil, "Bulvarımıza mevsimlik çiçekler dikmeye ve giriş çıkışları düzenlemeye başladık. Şuanda Bulvarın orta refüjü oldukca güzel bir görünüm kazandı" dedi.

Veliköy Bulvarına makyaj yapılıyor
27 Temmuz 2007 Cuma 08:24

PARK VE BAHÇELER EKİBİ KURULDU

Veliköy içerisinden geçen Bulvar Yolu'nun daha güzel ve modern gözükmesi için çalışmalara başladıklarını belirten Belediye Başkanı Efrahim Yeşil, "Oluşturduğumuz Park ve Bahçeler Ekibi ile birlikte başta Bulvar Yolumuz olmak üzere beldemizdeki parkların ve yeşil alanların bakımlarını, yeşillendirmelerini yapıyoruz.

BULVAR YOLU'NDAN BAŞLANDI

Kurduğumuz bu ekip ile ilk etapta Bulvar Yolu'nun orta refüjünü yeşillendirme ve ağaçlandırma çalışmalarına başladık. İlk etapta buraya mevsimlik çiçeklerle, bazı ağaç türlerinden diktik. Yapılan çalışmalar sonucunda bulvarımız oldukca modern ve güzel bir görünüme kavuştu. Ayrıca Bulvarımızın giriş ve çıkışlarını da düzenliyoruz" dedi.

PARKLAR DA YAPILACAK

Veliköy içerisinde bulunan 9 adet çocuk parkının oyuncaklarının daha önce kurulduğunu fakat buraların çevre çitlerinin ve yeşil alanlarının düzenlenmediğini belirten Belediye Başkanı Efrahim Yeşil, "Şimdi buraların etrafını çitler ile çeviriyoruz ve yeşil alanları düzenliyoruz. İnşallah bu çalışmalar tamamlandığı zaman parklarımız ve bulvarımız daha modern ve estetik bir görünüm kazanacak" dedi.

LİSE BULVARI DA YAPILIYOR

Yine Veliköy'de halk arasında Lise Bulvarı olarak bilinen yolda da Belediye Ekiplerinin çalışma yaptığını belirten Belediye Başkanı Efrahim Yeşil, "Lise Bulvarımızda da çalışmalarımız devam ediyor. Lise Bulvarını parketaş ile kaplıyoruz. Burdaki çalışmalar tamamlanınca Lise Bulvarı'nın bir tarafını araç trafiğine, bir tarafını da yaya trafiğine açacağız" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.