VİSAD’dan Kaymakam Abban’a destek mesajı

Veliköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetimi ile Veliköy İşadamları ve Sanayicileri Derneği (VİSAD), yayımladığı ortak bildiriyle, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği koronavirüs denetimleri esnasında bir vatandaşla girdiği diyalog sonrasında hakkında soruşturma açılan Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban’a destek mesajı verdi

VİSAD’dan Kaymakam Abban’a destek mesajı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
31 Mart 2021 Çarşamba 17:11


Veliköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetimi ile Veliköy İşadamları ve Sanayicileri Derneği (VİSAD)’nin yayımladığı ortak bildiride şu ifadelere yer verildi:
“İlçemiz Kaymakamı ile ilgili ulusal basında gündeme gelen konu ile ilgili Veliköy Organize Sanayi Bölgesi ve Veliköy İşadamları ve Sanayicileri Derneği (VİSAD) olarak düşüncelerimizi kamuoyu ile paylaşmak istiyoruz.
Kaymakamımız Sn. Atilla Selami Abban görev yaptığı süre içerisinde İlçemize örnek ve güzel hizmetlerde bulunmuş bir idarecidir.
Basına yansıyan görüntüler üzerinden İlçe Kaymakamımızın linç edilmesini doğru bulmadığımızı belirtir, kamuoyuna saygıyla duyururuz.”
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.