Kadın Aklı Erkek Aklı büyük beğeni topladı

‘Kadın Aklı Erkek Aklı’ isimli tiyatro oyunu, Çerkezköy Belediyesi’nin kültür ve sanat faaliyetleri kapsamında Halk Eğitimi Merkezi Salonu’nda sahnelendi. Tiyatro severlerin yoğun ilgi gösterdiği oyunda salon dolup taşarken; usta oyuncular performansları ile tiyatro severlerden tam not aldı.

Kadın Aklı Erkek Aklı büyük beğeni topladı
01 Kasım 2017 Çarşamba 13:57

EĞLENCE DOLU ANLAR YAŞATTI
Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen oyunu yüzlerce tiyatro sever izlerken; yoğun ilgi nedeniyle salon dolup taştı. Savaş Özdural’ın hem oynayıp hem de yönettiği oyunda ünlü televizyon sunucusu Saba Tümer ile Yosi Mizrahi, Aysun Metiner, Fatih Gülnar, Pelin Turancı ve İlker Güler rol aldı. Tiyatro Ak’la Kara oyuncuları tarafından sahnelenen olan oyun, Çerkezköylü tiyatro severlere eğlence dolu anlar yaşattı.   
ÇİÇEK TAKDİM ETTİ
İzleyenler arasında Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın da yer aldığı 2 perdelik oyun sonunda usta oyuncular Çerkezköylü tiyatro severler ile birlikte selfie yaptı. Oyuncular uzun süre ayakta alkışlandı. Usta oyuncuları tebrik eden Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ümit Zengin daha sonra oyunculara çiçek takdim etti.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.