Türkiye’nin farklı şehirlerinden modifiye araç tutkunları, Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde düzenlenen etkinlikte buluştu. Renkli görüntülere sahne olan organizasyona yaklaşık 300 modifiye araç katıldı.

Etkinlik, Havuzlar Mahallesi’nde bulunan Cumhuriyet Parkı’nda “Modifiye Tutkunları” Grubu tarafından gerçekleştirildi.

Çorlu Belediyesinin de destek verdiği organizasyonda araç sahipleri özel tasarımlı otomobillerini sergilerken, vatandaşlar etkinliğe yoğun ilgi gösterdi.

Tekirdağ Büyükşehir’den İşitme Engelli Ailelere “CODA Güvende” Desteği
Tekirdağ Büyükşehir’den İşitme Engelli Ailelere “CODA Güvende” Desteği
İçeriği Görüntüle

Etkinlik kapsamında “güzellik” ve “motor gücü” kategorilerinde yarışmalar düzenlendi. Katılımcılar araçlarının performansını ve görsel tasarımlarını sergileme fırsatı buldu.

Araç sürücülerinin zaman zaman yaptığı gösteriler alandaki vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Özellikle çocuklarıyla etkinliğe gelen aileler modifiye araçlarla bol bol fotoğraf çektirdi.

Renkli görüntülerin ortaya çıktığı etkinlikte modifiye araç severler müzik ve çeşitli aktiviteler eşliğinde keyifli anlar yaşadı