SON KAYIT 13 ŞUBAT CUMA GÜNÜ
Sünnet şöleni kayıtlarının 2 Şubat Pazartesi günü başlayıp 13 Şubat Cuma günü mesai bitiminde biteceğini açıklayan Belediye Başkanı İrfan Mandalı, dar gelirli ve yoksul ailelerin bu tarihe kadar çocuklarını Belediye'ye getirerek, kayıt yaptırmalarını istedi.
SÜNNET DÜĞÜNLERİNİ DE YAPMAYI PLANLIYORUZ
Kapaklı Belediyesi tarafından yaptırılacak olan sünnete maddi durumu iyi olmayan ailelerin başvurabildiğini ifade eden Mandalı, “Düzenlenecek sünnet şöleni ile Kapaklıdaki yoksul ailelere ulaşmayı ve sünnet düğünü yapmaya gücü yetmeyen ailelerin çocuklarının sünnet düğünlerini yapmayı planlıyoruz. Geçtiğimiz yıllarda maddi durumu iyi olmayan bir çok ailemizin çocuklarını sünnet ettirdik ve onlar için sünnet şölenleri düzenledik. Bu yılda bunu devam ettiriyoruz” dedi.
HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜNE ŞAHSEN MÜRACAAT EDİLECEK
Sünnet şöleninin geleneksel hale getirdiklerinin altını çizen İrfan Mandalı, “Toplu sünnet şölenine katılmak isteyen ailelerimizin Kapaklı Belediyesi'nde 6. Katta bulunan Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğümüze şahsen müracaat etmelerini ve müracaat sırasında sünnet olacak olan çocuğumuzun kimlik fotokopisi, ikametgâh adresi ve fakirlik belgesini (Muhtarlıklardan) yanlarında bulundurmaları gerekiyor” diye konuştu.
Haber: Emrah ÇOĞALAN





