Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı dolayısıyla şehit aileleri ve gazilere yönelik anlamlı ziyaretler gerçekleştirdi. Bayram öncesinde başlayan ziyaret programı, bayram süresince Tekirdağ’ın farklı ilçelerinde devam etti.
Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Şehit Aileleri ve Gazi Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen ziyaretlerde, şehit aileleri ve gaziler evlerinde ziyaret edilerek bayramları kutlandı.
Şehit Aileleri Bayramda Unutulmadı
Program kapsamında ilk olarak Çorlu ilçesinde Şehit Adem Gül ve Şehit İsmet Çavuş’un aileleri ziyaret edildi.
Ardından Şehit İsmail Güler’in ailesi ile Şehit Astsubay Emre Bolat’ın eşi İlknur Bolat’a bayram ziyaretinde bulunuldu.
Süleymanpaşa ilçesinde ise:
- Şehit Cem Akgün
- Şehit Halil Tuna Akgöz
- Şehit Fırat Doğan
- Şehit Tarık Korkmaz
aileleri ziyaret edildi.
Çerkezköy, Kapaklı ve Şarköy’de de Ziyaretler Gerçekleşti
Bayram ziyaretleri Çerkezköy, Kapaklı ve Şarköy ilçelerinde de sürdü.
Program kapsamında:
- Şehit Korucu Asım Tayyar’ın eşi
- Şehit Er Mehmet Yılmaz’ın ailesi
- Şehit Komando Onbaşı Arman Galata’nın ailesi
- Şehit Piyade Komando Er Kadir Çömlek’in kardeşi
- Şehit Hasan Hüseyin Aydoğdu’nun ailesi
ziyaret edilerek bayram tebrikleri iletildi.
Gaziler de Bayramda Yalnız Bırakılmadı
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ekipleri, gazileri de ziyaret ederek bayram sevincini paylaştı.
Şarköy’de yaşayan Kıbrıs Gazisi Mürteza Uzunoğlu ve eşi ile Kapaklı’da yaşayan Harp Malulü Gazi Fikri Söyüncü ve ailesi ziyaret edildi.
Gerçekleştirilen ziyaretlerde gazilerin talepleri dinlenirken çeşitli hediyeler de takdim edildi.
“Her Zaman Yanlarındayız” Mesajı Verildi
Samimi atmosferde gerçekleşen ziyaretlerde şehitlerin aziz hatıraları rahmet ve minnetle anıldı.
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, şehit aileleri ve gazilerin her zaman yanında olduklarını belirterek destek çalışmalarının devam edeceğini ifade etti.




