Gündem

Tekirdağ’da Şehitler İçin Mevlit: Jandarma’nın 187. Yılı Dualarla Anıldı

Jandarma Teşkilatı'nın 187’nci kuruluş yıl dönümü kapsamında Tekirdağ’da şehitler için mevlit programı düzenlendi. Programa Vali Recep Soytürk ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Abone Ol

Tekirdağ’da Jandarma Teşkilatı'nın 187’nci kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında şehitler anısına mevlit programı gerçekleştirildi.

Süleymanpaşa ilçesindeki Orta Cami’de düzenlenen programa Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, İl Jandarma Komutanı Albay Ali Güngör, jandarma personeli, emniyet mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programda Kur’an-ı Kerim tilaveti okunurken, mevlit ve ilahiler eşliğinde vatan uğruna can veren şehitler rahmet ve minnetle anıldı. Şehitler için yapılan dualarda birlik, beraberlik ve huzur temennileri dile getirildi.

Mevlit programının ardından jandarma personeli tarafından cami cemaati ve vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Jandarma Teşkilatı’nın 187 yıllık köklü geçmişine vurgu yapılan etkinlikte, vatanın huzur ve güvenliği için görev yapan tüm güvenlik güçlerine teşekkür edildi.

Yetkililer, kuruluş yıl dönümü etkinliklerinin gün boyunca farklı programlarla devam edeceğini belirtti.