İstanbul Şirinevler Avcılar CHP'den taciz ve dayak iddiası

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı'ndan yapılan açıklamaya göre CHP İlçe Kadın Kolları Üyeleri, Veliköy Mahallesi'nde yaptığı 'Hayır' çalışmaları esnasında içlerinde Ak Parti Çerkezköy İlçe Yönetim Kurulu Üyelerinden birinin de bulunduğu yaklaşık 20 kişiden oluşan bir grubun sözlü tacizine uğradılar. Açıklamada ayrıca; aynı grubun, o an orada bulunan iki genci referandumla ilgili bir tartışmanın ardından linç ettiğine yer verildi

İstanbul Şirinevler Avcılar CHP'den taciz ve dayak iddiası
14 Mart 2017 Salı 00:06

KADINLARA SÖZLÜ TACİZ

Konuyla ilgili Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı'ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "13.03.2017 tarihinde CHP kadın kolları olarak Veliköy mahallesinde yapılan 'hayır' çalışmaları sırasında; saat 15.30-16.00 saatleri arasında yapılan Referandum çalışmaları sırasında İlçe Kadın Kolları üyelerimizin; Veliköy pazaryerinin girişinde AKP Çerkezköy Yönetim Kurulu Üyelerinden biri ve etrafındakiler önünü kesmişler; sözlü taciz etmişlerdir.

2 KİŞİYE 20 KİŞİ

CHP üyesi kadınları sözlü taciz ile yetinmeyen AKP İlçe Yöneticisi ve çevresindekiler; o an orada bulunan iki genci referandum oylamasına ilişkin olarak çıkan tartışma neticesinde linç ederek dövmüşlerdir.

KOMUTLA HAREKET EDİYORLAR

20’ye yakın kişi tarafından dövülen 2 genç; AKP İlçe Yöneticisinin 'yeterli bu kadar bırakın' demesi üzerine durmuşlardır.

ŞİKAYETÇİ OLMAMALARI SAĞLANMAYA ÇALIŞILMIŞTIR

Gençlerin dövülmesini yeterli bulan AKP İlçe Yöneticisinin talimatı ile gençler yine AKP’nin referandum aracına bindirilerek hastaneye götürülmüş ve hastanede şikayetçi olmamaları sağlanmaya çalışılmıştır.

TÜM MÜRACAATLAR YAPILMIŞTIR

CHP Çerkezköy İlçe Örgütü olarak kolluk kuvvetlerine gerekli tüm müracaat yapılmıştır.

TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

CHP Çerkezköy ilçe örgütü olarak hem siyasi hem vicdani hem de hukuki sürecin takipçisi olacağımızı tüm basın birimlerine bildiririz.” 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.