ÇOSB ZEKA’da ‘Tohumu Toprakla Buluşturma’ etkinliği

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi) tarafından özel eğitim almış ve çalışabilecek durumdaki hafif zihinsel engellilere iş imkanı kazandırmak amacıyla kurulan ÇOSB ZEKA’da (Zihinsel Engelliler Korumalı İşyeri Atölye ve Yaşam Merkezi) önemli bir etkinlik gerçekleşti.

ÇOSB ZEKA’da ‘Tohumu Toprakla Buluşturma’ etkinliği
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
26 Mart 2022 Cumartesi 12:02

ÇOSB ZEKA’da Orman Haftası etkinlikleri çerçevesinde ‘Tohumu toprakla buluşturma’ etkinliğindeki coşku görülmeye değerdi. ÇOSB ZEKA’nın bahçesinde düzenlenen etkinliğe, ÇOSB Yönetim Kurulunun yanı sıra ZEKA’da atölye açarak engelli istihdamına katkı sağlayan ÇOSB firma sahipleri katıldı.

Etkinliğe; ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, ÇOSB Yönetim Kurulu Üyesi aynı zamanda ÇOSB ZEKA’da atölye açan Beks Çorap İçgiyim San. ve Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bekmezci, ÇOSB Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Elay, ÇOSB ZEKA’daatölye açan Çetin Sosyal Hizmetler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin ve ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan ile çalışanlar katıldı.

ÇOSB Yönetimi ZEKA’nın çalışan bireyleriyle birlikte 1000adet fıstık çamı tohumunu toprakla buluşturdu. Katılımcılar etkinlikte, ÇOSB Bölge Müdürlüğü Bahçe ve Ziraat Şefliği tarafından hazırlanan topraklara, tohumları ektiler. Ekilen tohumlarfidan haline geldikten sonra ÇOSB’nin yeşil alanlarında toprakla buluşturulacak. Tohum dikiminin ardından ÇOSB ZEKA’daki atölyeler gezilerek çalışmalar yerinde izlendi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.