Eğitim liderliği projesi

Kızılpınar Belediyesi Çok Programlı Anadolu Lisesinin hazırlamış olduğu, Eğitim Liderliği Projesi kapsamında, öğretmen ve öğrenciler Kaymakam Metin Kubilay’ı ziyaret ettiler. Ziyarete İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, Kızılpınar Belediyesi Çok Programlı Anadolu Lisesi Okul Müdürü Süleyman Berk, Müdür Yardımcısı İbrahim Gündoğdu, Matematik Öğretmeni Kevser Aydemir ve öğrenciler katıldı

Eğitim liderliği projesi
08 Haziran 2016 Çarşamba 15:19

BECERİLER KAZANDIRMAYI HEDEFLİYORUZ
 
Proje hakkında Kaymakam Kubilay’a bilgi veren Kızılpınar Belediyesi Çok Programlı Anadolu Lisesi Okul Müdürü Süleyman Berk, Projeye 8 öğretmen ve 26 öğrenci ile başladıklarını belirterek, projenin gerekçesinin; öğrencilerin sosyal ve akademik alanda gelişimlerini sağlamak ayrıca arkadaşları ve çevresi ile uyum sorunu yaşayan öğrencilere birebir ve periyodik yönlendirme yapmak olduğunu ifade etti. Ayrıca Berk, bu konuda öğrencilerde olumlu davranış ve beceriler kazandırmayı hedeflediklerini söyledi. Bu kapsamda yapılan faaliyetleri; aile ziyaretleri, sportif, kültürel, sanatsal etkinlikler, geziler, bölgenin tanınmış ve kariyer yapmış olan kişileri ile öğrencileri buluşturmak olarak sıraladı.
 
HER ZAMAN BİR ADIM ÖNDE OLACAKLARDIR
 
İdareci, Öğretmen ve Öğrencilerin örnek bir çalışmaya imza attıklarını belirten Kaymakam Kubilay, öğrencilere okulların imkânlarından faydalanmalarını, okullarda ve Halk Eğitim Merkezi’nde açılan kurslara katılmalarını önerdi. Günümüzde yabancı dil öğrenmenin önem arz ettiğini belirterek, sürekli ve düzenli çalışmanın önemini vurgulayan Kubilay, özellikle ders çalışırken derslerine konsantre olmalarını, zamanı verimli kullanmalarını tavsiye etti. İlerleyen teknoloji sayesinde bilgiye ulaşmanın günümüzde çok kolay olduğunu belirten Kubilay “Bilgisayarlar, akıllı telefonlar ve tabletler ile hemen hemen her yerden internete bağlanılabiliyor. Çocuklarımız bu teknolojik araçları amacına uygun kullandıklarında başarıda her zaman bir adım önde olacaklardır” dedi.
 
EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ
 
Son olarak Kaymakam Metin Kubilay, projede emeği geçen herkese teşekkür ederek, öğrencilere başarı dileklerini iletti.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.