Kapaklı Belediyesi ile KOSGEB protokol imzaladı

KOSGEB Tekirdağ Hizmet Merkezi Müdürlüğü ile Kapaklı Belediyesi arasında Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Protokolü imzalandı. KOSGEB Tekirdağ Hizmet Merkezi Müdürü Özay Cebeci, protokol çerçevesinde 30 kişinin eğitime alınacağını söyledi. KOSGEB Tekirdağ Hizmet Merkezi Müdürü Özay Cebeci "Bu protokol girişimciler için bir fırsattır. Bizimle iş birliği yapıp girişimcilere 97.000 TL’lik finansmanın kapılarını açan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'ya çok teşekkür ederim" dedi.

Kapaklı Belediyesi ile KOSGEB protokol imzaladı
26 Mayıs 2012 Cumartesi 08:27

DESTEKLER NELER?
Eğitime katılım sağlayıp sertifikalarını alan girişimcilere eğitim sonrasında iş yerlerini açmaları halinde 'İşletme Kuruluş Desteği' olarak 5 bin TL, kuruluş dönemi makine, teçhizat ve ofis donanım desteği olarak 10 bin TL, işletme gideri desteği olarak aylık bin TL ve toplam 12 bin TL olmak üzere genel toplamda 27 bin TL hibe desteği verileceğini belirten KOSGEB Müdürü Özay Cebeci, 70 bin TL'lik faizsiz kredi imkanı da sunduklarını söyledi.
GİRİŞİMCİLERE FAİZSİZ 70 BİN TL KREDİ İMKANI
Girişimcilerin ayrıca alacakları makine, teçhizat için sabit yatırım desteği adı altında faizsiz, ilk 2 yıl ödemesiz 70 bin TL teminat mektubu karşılılığında kredi kullanabileceklerini dile getiren Cebeci, yeni girişimci desteği için destekleme oranının %60 olduğunu, girişimcinin kadın veya özürlü olması durumunda bu oranın yüzde 10 arttırılarak %70 olduğunu vurguladı.
30 MAYIS SON TARİH
Bu protokol sonucunda eğitime katılıp sertifika almaya hak kazanan girişimcilere Kapaklı Belediyesi'nin işbirliği sayesinde işletmelerinin anahtarlarını verileceğini söyleyen Cebeci, desteğe başvurmak isteyen adayların düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi'ne katılmaları için 30 Mayıs 2012 tarihine kadar Kapaklı Belediyesi'ne başvurmaları gerektiğini söyledi.



Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.