Karaağaç Belediyesi’nden kurumlara yardım

Şubat ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın 2.oturumunu gerçekleştirirken Karaağaç Belediyesi’nde, beldedeki iki ilköğretim okuluna toplam 60 bin TL ve Aile Sağlığı Merkezi’ne de engelli rampası ve numaratör için 5 bin TL yardım yapılması oy birliği ile kabul edildi Şubat ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın 2.oturumunu gerçekleştirirken Karaağaç Belediyesi’nde, beldedeki iki ilköğretim okuluna toplam 60 bin TL ve Aile Sağlığı Merkezi’ne de engelli rampası ve numaratör için 5 bin TL yardım yapılması oy birliği ile kabul edildi

Karaağaç Belediyesi’nden kurumlara yardım
13 Şubat 2012 Pazartesi 00:00

Karaağaç Belediyesi Şubat ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın 2.oturumunu gerçekleştirirken, bir önceki mecliste komisyonlara gönderilen konular görüşülerek karara bağlandı.
HALK EKMEK İÇİN ÇERKEZKÖY BELEDİYESİ İLE PROTOKOL İMLANACAK
Toplantının başında ekmek fiyatları ile ilgili kısa bir açıklama yapan Belediye Başkanı Özkan Yücel, beldedeki fırıncılar ve marketlerle görüştüğünü ancak bu toplantıdan bir sonuç çıkmadığını dile getirdi. Yücel, bu konunun çözümü için de Çerkezköy Belediyesi ile protokol imzalyarak Halk Ekmek büfelerini Karaağaç’a getirmek istediklerini kaydetti.
İMAR TADİLATI KABUL EDİLMEDİ
Toplantıda ilk olarak, bir önceki mecliste İmar Komisyonu’na gönderilen ve Zeki Özdağ tarafından sunulan dilekçeyle ilgili karar okundu. 747 ada 1 parselde imar tadilatı yapılması yönündeki talebi değerlendiren Komisyon, diğer parsellere örnek teşkil edeceği için olumsuz rapor verirken, komisyonun ret kararı oy çokluğu ile kabul edildi. Kararı sadece Aytekin Oduncu ve Çetin Özhan kabul etmedi.
HARCIRAHLARA İZİN ÇIKTI
Toplantının devamında, Plan Bütçe Komisyonu’nun Kamu Araştırma ve Eğitim Derneği’nin 18-28 Şubat tarihleri arasında yurt dışına yapacağı gezilere katılacak meclis üyelerinin harcırahlarının belirlenmesi ile ilgili verdiği karar okundu. Komisyon harcırah ödenmesi yönünde olumlu karar verirken, bu karar Çetin Özhan dışındaki tüm meclis üyeleri tarafından kabul edildi. Şu an gezi için sadece Ensar Şimşek’in başvurduğu da ifade edildi.
KULÜBE YARDIM YAPILACAK
Ardından, bir önceki toplantıda, Aile Sağlığı Merkezi, Atatürk ve Karaağaç İlköğretim Okulları ve spor kulübünün verdiği dilekçelerin tek tek değerlendirildiği toplantıda, Plan ve Bütçe Komisyonu’nun almış olduğu kararlar oylandı. İlk olarak Karaağaç Gençlik ve Spor Kulübü’ne yapılacak yardımla ilgili karar okunurken, komisyonun eşofman ve servis talebini uygun bulduğu kaydedildi. Karar oy çokluğu ile kabul edilirken, tek ret oyu Çetin Özhan’dan geldi.
OKULLARA 30’AR BİN TL YARDIM YAPILMASI KABUL EDİLDİ
Komisyon, okullara yapılacak yardımla ilgili olarak da, acil ihtiyaç kapsamında olan tadilat ve onarım işleri için her okula 30 bin TL yardımı uygun bulurken, karar oy birliği ile kabul edildi. Karaağaç İlköğretim Okulu ve Atatürk İlköğretim Okulu’ndan bir önceki meclise gelen dilekçelerde, okulların pencere, tuvalet, sıvı sabunluk, sınıf kapıları, dış cephe boyasıi bahçe düzenlemesi gibi bakım onarım ihtiyaçlarının karşılanması talep edilmişti.
ENGELLİ RAMPASI VE NUMARATÖR YAPILACAK
Toplantıda son olarak, Aile Sağlığı Merkezi’nin talebi ile ilgili karar oylandı. Komisyon, merkez tarafından talep edilen engelli rampası ve numaratör sistemi için merkeze 5 bin TL yardım yapılmasını uygun bulurken, komisyonun aldığı karar oy birliği ile kabul edildi. Kararların tümümün görüşülmesinin ardından Karaağaç Belediyesi Şunat ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın 2.oturumu sona erdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.