Osmanlı padişah tuğraları sergileniyor

Çerkezköy Devlet Hastanesi Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Ercan Mensiz yaptığı Osmanlı Padişah Tuğralarını Çerkezköy Belediyesi Sergi ve Nikah Salonu'nda sergilemeye başladı.

Osmanlı padişah tuğraları sergileniyor
03 Haziran 2010 Perşembe 00:00

    Osmanlı Padişah Tuğralarının görücüye çıktığı serginin açılışına Çerkezköy Kaymakamı A. Akın Varıcıer, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Emniyet Müdürü Cemal Dalman, Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan İnce, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil ve çok sayıda davetli katılım gösterdi.
    Serginin açılışını Kaymakan A. Akın Varıcıer ve serginin sahibi Op. Dr. Ercan Mensiz gerçekleştirdi. Açılışta bir konuşma yapan Akın Varıcıer ‘’Kendisine teşekkür ediyoruz. Başarılarının artarak devam etmesini diliyoruz’’ dedi.

OSMANLI TUĞRALARI ÇERKEZKÖY'DE
    Yaklaşık onbeş yıldır Osmanlı Tuğraları ile çalışmalar yapan Çerkezköy Devlet Hastanesi Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Ercan Mensiz çalışmalarını, Çerkezköy Belediyesi Nikah ve Sergi Salonunda meraklılarla buluşturdu. Açılıştan sonra Kaymakam A. Akın Varıcıer Osmanlı Padişah Turalarını dikkatli inceleyerek Op. Dr Ercan Mensiz’den tuğralar ile ilgili bilgiler aldı.

4 HAZİRAN’A KADAR AÇIK KALACAK
    Op. Dr. Ercan Mensiz geleneksel sanatlara yardımcı unsur olarak bilgisayar teknolojisini kullandığını belirtti ve bundan sonraki çalışmalarında kurumsal arşivlemelere de yöneleceğini, imkan sağlandıkca kurumsal işbirliğine ve sergilere de devam etmek istediğini söyledi.
    Mensiz ayrıca tüm kültür, sanat ve tarih meraklılarını sergisine davet etti.  35 Osmanlı Padişah Tuğrasının sergilendiği sergi 4 Haziran gününe kadar açık kalacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.