Özevren Rulman artık Çerkezköy’de

Türkiye’nin önde gelen Rulman firmalarından olan Özevren Rulman sekizinci şubesini gerçekleştirilen görkemli törenle Çerkezköy’de açtı. Açılışa Türkiye Futbol Federasyonu Eski Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Fenerbahçe Spor Kulübü Eski Başkan Vekili Vefa Küçük, Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Sadettin Saran, Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Aziz Yılmaz gibi önemli isimler de katıldı

Özevren Rulman artık Çerkezköy’de
13 Mart 2012 Salı 00:00

Ülkenin en önemli rulman firmalarından biri olan Özevren Rulman, sekizinci şubesini Ankara, İzmir, İstanbul gibi büyük illerden sonra Çerkezköy Yıldırım Beyazıt Mahallesi Barbaros Caddesi Numara 108’de açtı.
BİRBİRİNDEN ÖNEMLİ KONUKLAR KATILDI
‘Ateş Böceği Ercan’ olarak tanınan Ercan Bostancıoğlu’nun sunuculuğunu yaptığı açılış programına Türkiye Futbol Federasyonu Eski Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Fenerbahçe Spor Kulübü Eski Başkan Vekili Vefa Küçük, Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu eski Üyesi Sadettin Saran, Fenerbahçe Kongre Üyesi Aziz Yılmaz, Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Kadir Yırtar, Fenerbahçe Spor Kulübü Eski Yöneticileri Yavuz Kayral ve Köksal Özbek, ‘Puskaş Ergun’ lakabı ile tanınan Fenerbahçe’nin eski futbolcularından Ergun Öztuna, Gazeteci Eyüp Karadayı ile spor ve camiasından birçok isim katıldı.
LİDER VE GÜVENİLİR BİR FİRMA
Açılışa geçmeden önce bir konuşma yapan Fenerbahçe Spor Kulübü Eski Başkan Vekili Vefa Küçük,  toplumda değerli insanlar olduğunu ve bu değerlerin de kişinin yaptığı işlerle ölçüldüğünü vurgularken, bunlardan birinin de Aram Markaroğlu olduğunu kaydetti. Özevren Rulman’ın sektördeki lider firmalardan ve Markaroğlu’nun da aynı zamanda piyasanın güvendiği biri olduğunu dile getiren Küçük, Özveren Rulman Trakya Şubesi’nin açılışını yapmaktan ötürü mutluluk duyduğunu ifade etti ve hayırlı uğurlu olsun dileklerini iletti.
KURDELEYİ HEP BİRLİKTE KESİTİLER
Küçük’ün konuşmasının ardından Özevren Rulman Trakya Şubesi’nin açılışı gerçekleştirilirken, açılış kurdelesini Özevren Rulman Genel Müdürü Aram Markaroğlu, Türkiye Futbol Federasyonu Eski Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Fenerbahçe Spor Kulübü Eski Başkan Vekili Vefa Küçük, Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran hep birlikte kesti. Açılışta ayrıca kurban da kesildi.
DOSTUK BENİM İÇİN ÇOK DAHA ÖNEMLİ
Açılışın ardından konuşan Genel Müdür Aram Markaroğlu, ilk olarak kendisini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti. Firmanın 30.yılını doldurduğunu hatırlatan Markaroğlu, firmanın gelen yapısı hakkında bilgi vererek, “Şirketimizin merkezi Tuzla’daki 4 bin metrekarelik alan üzerinde bulunuyor. İstanbul Karaköy’de, Ankara’da, Konya’da, Adana’da, İzmir’de Bursa’da şubelerimiz, Karabük’te ise bölge temsilciliğimiz var. Kısa süre içinde Adana’da da bir şubemizi devreye sokacağız” dedi. Konuşmasının devamında, para kazanmanın yanında dostlukların da çok önemli olduğuna dikkat çeken Markaroğlu, “İnsanlar ticaret yapıyorsa tabi ki para kazanmak ister. İlerleyen zamanlarda bu sermaye birikimine dönüşür ancak dost birikimi daha önemlidir. Ben şu an bu kadar dostumu burada gördüğüm için çok mutluyum. Tüm dostlarıma beni yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum” diye konuştu. Markaroğlu ayrıca, iki yıl sonra Çerkezköy’den hiç kimsenin rulman almak için İstanbul’a gitmeyeceğini de iddia etti.
PLAKETLERİNİ ALDILAR
Markaroğlu’nun konuşmasının ardından bir plaket töreni düzenlendi. Düzenlenen törende, Türkiye Futbol Federasyonu eski Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Fenerbahçe Eski Başkan Vekili Vefa Küçük, Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu eski Üyesi Sadettin Saran, Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu eski Üyesi Köksal Özbek, Fenerbahçe Futbol Takımı eski oyuncusu Ergun Öztuna (Puskas Ergun), Gazeteci Yazar Eyüp Karadayı, NSK Rulmanları Genel Müdürü Paul Cranston, Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Kadir Yırtar, Avukat Umur Yaşar, Radyo Spor Sunucusu Şekip Hazar plaketlerini Markaroğlu’ndan aldı.
BAŞARILARININ DEVAMINI DİLEDİLER
Markaroğlu ile 20 yılı aşkın süredir dost olduklarını belirten Türkiye Futbol Federasyonu eski Başkanı Aydınlar, “Onun başarısı bizleri mutlu ediyor. Başarılarının devamını diliyorum. Tekrar hayırlı olsun” derken, Saadettin Saran da Markaroğlu’na başarılar diledi. Plaket alan isimler arasında yer alan Emniyet Müdürü Yırtar, Özevren Rulman firmasının Çerkezköy’deki ticari hayata renk katacağını dile getirerek, Markaroğlu’na başarılar diledi.
UMARIM DİĞER FİRMALARA ÖRNEK OLUR
Açılışla ilgili düşüncelerini dile getiren Ali Ertem, “Böyle modern bir firmanın Çerkezköy’de açılması bizleri mutlu ediyor. Umarım diğer firmalara da örnek olur” derken,  Kaymakam Ayhan Bayhan da, “Çerkezköy bir sanayi ve üretim bölgesi. Böylesine önemli bir firmanın ilçemizde faaliyete geçmesi beni memnun etti. Özevren Rulman Çerkezköy’e hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.
PASTA KESİLDİ
 Plaket töreni ve konuşmalardan sonra Özevren Rulman ailesi ile konuklar açılış pastasını kesti. Adeta bir görsel şova dönüşen pasta kesiminde konuklar hep bir ağızdan ‘Beraber yürüdük biz bu yollarda’ adlı parçayı seslendirdi.
Açılış Töreni kokteyl ve yemek ikramlarının ardından son buldu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.