Kızılpınar Kültür Ve Sanat Merkezi hizmete açılıyor

Kızılpınar Mahallesi Akbaş Sokak No:5 adresinde bulunan Çerkezköy Belediyesi’ne ait 5 katlı bina 1 Mart tarihinden itibaren Kızılpınar Kültür ve Sanat Merkezi olarak hizmet verecek. İçerisinde Bilgisayar Odası, Kütüphane, Kurs Odaları, Konferans Salonu ve Düğün Salonu’nun bulunduğu Kızılpınar Kültür ve Sanat Merkezi’nde verilecek olan kurslar ile ev hanımlarının el becerileri geliştirilip, hemşericilik bilinçlerinin artmasına katkıda bulunulurken, öğrencilere ise ücretsiz internet erişimi ve kütüphane imkanı sunulacak

Kızılpınar Kültür Ve Sanat Merkezi hizmete açılıyor
27 Şubat 2017 Pazartesi 10:55

400 KİŞİLİK KONFERANS SALONU
Bodrum, zemin artı 5 kat olarak Kızılpınar Kültür ve Sanat Merkezi olarak hizmet verecek olan binada tadilat ve yeniden düzenleme çalışmalarının tamamlandığını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Kızılpınar Kültür Merkezimiz 1 Mart tarihinden itibaren Kızılpınar Mahallemizin hizmetinde olacak. Bodrum, zemin artı 5 katta Kızılpınar Kültür ve Sanat Merkezi olarak hizmet verecek binamızın bodrum katında 400 kişilik Konferans Salonu, zemin katında ise Düğün Salonu, mutfak, gelin ve sanatçı odası, sahne ve lavabolar yer alıyor” dedi.
BİLGİSAYAR ODASI VE KÜTÜPHANE VAR
“Kızılpınar Kültür ve Sanat Merkezimizin 1. katında ise idari kısım bulunacak” diyerek açıklamalarını sürdüren Başkan Akay, “Kültür ve Sanat Merkezimizin 2. katında Kızılpınar Mahalle Evi, El Ele Butik Mağazamız, çocuk odası ve lavabolar bulunacak. 3. katımız da ise 3 adet Kurs Odası’nın bulunacağı Kültür ve Sanat Merkezimizin 4. katında 15 bilgisayar ve internet erişiminin olacağı Bilgisayar Odası ve bir adet Kütüphane ile 1 adet kurs odası yer alacak” açıklamasını yaptı.
KIZILPINAR HALKINA ÜCRETSİZ HİZMET VERECEK
Kızılpınar Kültür ve Sanat Merkezi’nin 5. katının ise çok amaçlı spor ve müzik salonu ile mutfak olarak hizmet vereceğini belirten Başkan Akay, “Kültür ve Sanat Merkezimizde hizmete girecek olan Bilgisayar Odası ve Kütüphaneden vatandaşlarımız ve öğrencilerimiz mesai saatleri içerisinde ücretsiz olarak yararlanabilecekler. Bilgisayar Odamızda toplam 15 bilgisayar ve internet erişimi mevcuttur. Ayrıca öğrenciler ödevleri ile ilgili çıktı alabilecekler” diye konuştu.
KÜTÜPHANENİN İÇERİĞİ ZENGİNLEŞTİRİLECEK
Kütüphaneye ise ilk etapta çeşitli eserlerin yer aldığı 1000 adet kitap alındığını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, önümüzdeki günlerde Kütüphanenin içeriğinin zenginleştirileceğini belirterek, Kültür ve Sanat Merkezi’nin içerisinde yer alan Kurs Odalarında ise Kızılpınar Mahalle Evi’nde Kızılpınarlı kadınlara verilen kursların burada verileceğini kaydetti.
TADİLAT TAMAMLANDI
Tadilat ve yeniden düzenleme çalışmalarının tamamlandığı Kızılpınar Kültür ve Sanat Merkezi’nin 24 saat güvenlik kameraları ile takip edileceğini, doğalgaz bağlantısının yapılarak ısınma sorununun çözüldüğünü ve asansörünün devreye alındığını belirten Başkan Akay, “Kızılpınar Mahallemize Kültür ve Sanat Merkezimizi kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu merkezimizde öğrencilerimiz gerek Bilgisayar Odamızdan, gerekse Kütüphanemizden alacakları bilgiler ve okuyacakları kitaplar ile kendilerini geliştirecekler ve eğitim-öğretimlerine önemli artılar kazandıracaklar.
DÜĞÜN VE KONFERANS SALONLARI DA VAR
Kızılpınar Mahalle Evimizin Kültür Müdürlüğümüz bünyesinde açtığı kurslara katılacak olan ev hanımları ise hem komşuluk ve hemşericilik bilincinin gelişmesine katkıda bulunacaklar, hem de yeni şeyler öğrenecekler. Ayrıca Düğün Salonumuz ve Konferans Salonumuz ile düğün, nişan, seminer, toplantı gibi organizasyonlara ev sahipliği yapacağız” dedi.
2 YENİ KURS AÇILIYOR
Kızılpınar Kültür ve Sanat Merkezi’nde 1 Mart tarihinden itibaren Basit İğne Teknikleri ve Çocuk Gelişimi Kurslarının açılacağını, ayrıca Gitar ve Bağlama Kursu kayıtlarının ise devam ettiğini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, kurslara katılmak isteyen vatandaşların Kızılpınar Kültür ve Sanat Merkezi ile Çerkezköy Belediyesi’ne başvuruda bulunmalarını istedi.
Haber: Uğur Kılıç
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nihat - 7 yıl önce
Çok güzel bir hizmet.Tebrikler
Avatar
Merve - 7 yıl önce
Adres nerede acaba ?