ÇOSB artan elektirik ihtiyacı için aralıksız çalışıyor

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi katılımcılarının artan elektirik ihtiyaçlarını karşılamak için alt yapı ve üst yapı yatırımlarına devam ediyor.

ÇOSB artan elektirik ihtiyacı için aralıksız çalışıyor
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
19 Nisan 2021 Pazartesi 11:08

Katılımcılarının daha iyi koşullarda, katma değeri daha yüksek üretim yapması için gerekli her türlü altyapı ve üst yapı çalışmalarını aralıksız sürdüren ÇOSB, büyümeyle birlikte katılımcılarının artan elektrik ihtiyacının kesintisiz ve kaliteli olarak karşılanabilmesi için yürütülen elektrik tranşesi imalatlarını sürdürüyor.
 
Üretim potansiyelini gözler önüne seren en önemli kriter olan elektrik tüketiminin artması ayrıca ülke ekonomisi için de moral oluyor. ÇOSB Yönetimi de artan bu ihtiyacı karşılamak için başlattığı imalatlarla katılımcılarından takdir topluyor.
 
Çalışmaların bu yıl içerisinde tamamlanacağını belirten ÇOSB Bölge Müdürlüğü yetkilileri konu ile ilgili şu açıklamayı yaptı: “Bölge Müdürlüğümüzün Makine ve Enerji Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Elektrik tranşesi imalatlarına başlandı. Elektrik tranşesiimalatları sonrasında yaklaşık 100.000 metre orta gerilim kablosu çekilerek katılımcılarımızın enerji aldığı elektrik hatlarının kapasiteleri arttırılacaktır. Çalışmaların bu yıl içerisinde tamamlanması planlanmaktadır.Ayrıca katılımcılarımızın artan elektrik ihtiyacının kesintisiz ve kaliteli olarak karşılanabilmesi için, Bölgemiz tarafından işletilen mevcut 67 adet dağıtım merkezine ek olarak 2 adet elektrik dağıtım merkezinin inşaat, elektrik ve SCADA imalatlarına başlanmıştır.”
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.