Yıldızkent Ortaokulu’ndan büyük başarı

2015 Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından Kapaklı Yıldızkent Ortaokulu büyük bir başarıya imza atmayı başardı. Sınava giren 287 öğrenciden 27’si Fen Lisesi, 152’si Anadolu Lisesi ve geriye kalan diğer öğrencilerde çeşitli Liseleri kazanmayı başardı

Yıldızkent Ortaokulu’ndan büyük başarı
13 Ekim 2015 Salı 17:17

BİR BAŞARI DAHA

Kapaklı Yıldızkent Ortaokulu başarılarına bir yenisini daha ekledi. Her alanda adından sıkça söz ettirerek Tekirdağ bölgesinde sayılı okullar arasında gösterilen Yıldızkent Ortaokulu Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında da büyük başarı elde etti. TEOG sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından 287 öğrencinin tamamı sınavı kazanmayı başardı.

27 ÖĞRENCİ FEN LİSESİNİ KAZANDI

Sonuçların açıklanmasıyla birlikte yüzde 9,41 ile 27 öğrenci Fen Lisesi, yüzde 52,96 ile 152 öğrenci Anadolu Lisesi, yüzde 0,35 ile 1 kişi Sosyal Bilimler Lisesi, yüzde 5,57 ile 16 öğrenci Çok Programlı Anadolu Lisesi, yüzde 2,79 ile 8 öğrenci Anadolu İmam Hatip Lisesi, yüzde 0,35 ile 1 öğrenci Güzel Sanatlar Lisesi, yüzde 0,35 ile 1 öğrenci Spor Lisesi, yüzde 27,87 ile 80 öğrenci Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve yüzde 0,35 ile 1 öğrenci de Açık öğretim Lisesini kazandı.

ÖĞRENCİLERİN SEVİNÇLERİNE ORTAK OLDULAR

Sonuçların açıklanmasıyla birlikte öğrenciler kadar okul idarecileri de büyük bir mutluluk yaşayarak, öğrencilerinin sevinçlerine ortak oldular. Elde edilen başarıyla birlikte Yıldızkent Ortaokulu’nun adını bir kez daha duyurmayı başaran okul idarecileri yeni başarılar için var güçleriyle çalışacaklarını ifade etti.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sude - 8 yıl önce
idareeder
Avatar
sıla - 7 yıl önce
aferin
Avatar
duru - 7 yıl önce
benim arkadaşlarım yıldızkentte okuyor