2014 Meclis toplantıları tamamlandı

Çerkezköy Belediyesi Aralık 2014 yılı Olağan Meclis Toplantısı'nın 2. oturumu Çerkezköy Belediyesi Meclis Salonu'nda yapılarak, 2014 yılı Meclis toplantıları tamamlandı.

2014 Meclis toplantıları tamamlandı
08 Aralık 2014 Pazartesi 08:01

 13 MİLYON 125 BİN TL AKTARMA YAPILACAK

Çerkezköy Belediyesi Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısının 2. oturumu açılış ve yoklama ile başladı. Toplantıda gündemin ikinci maddesinde olan, Plan Bütçe Komisyonu’nun 2014 Mali Yılı’nda kalemler arası aktarma ile ilgili verdiği karar görüşüldü. Kalemler arasında 13 milyon 125 bin TL aktarma yapılacağı ve Komisyonun bu talebi oy birliği ile kabul ettiği belirtilirken, Belediye Başkanı Vahap Akay ve Meclis Üyeleri de komisyon kararını oy birliği ile kabul etti.

MECLİS TARAFINDAN DA OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ

Meclis toplantısının üçüncü gündem maddesinde, İmar Komisyonu’nun, belediye hisseleri satışı ile ilgili görüşmesi sonucu komisyonun oy birliği ile aldığı kabul kararı, Meclis tarafından da oy birliği ile kabul edildi.

AKP GURUBU ÇEKİMSER OY KULLANDI

Meclis toplantısının dördüncü gündem maddesinde, İmar Komisyonu’nun, Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi, 502 ada 8 numaralı parselde plan değişikliği yapılması yönündeki taleple ilgili kararı görüşüldü. Yapılan bilgilendirme sonrasında söz alan Ak Partili Meclis Üyesi Seyithan Caferoğlu, görüşülen yerde daha önce imar düzenlemesi yapıldığını, yeniden yapılması durumunda sıkıntı yaşanabileceğini belirterek çekimser oy kullanacağını dile getirdi. İmar Komisyonu, talebi oy birliği ile kabul ederken, Seyithan Caferoğlu’nun fikrini dile getirmesinin ardından, AKP Grubu'nun tamamı çekimser oy kullanacağını bildirdi. Yapılan oylama sonucunda, 502 ada 8 numaralı parselde imar plan değişikliği yapılması, AKP Grubu’nun çekimser oyuna karşılık oy çokluğu ile kabul edildi.

PLAN BÜTÇE KOMİSYONU'NUN KARARI KABUL EDİLDİ

Toplantının beşinci ve son gündem maddesinde ise Plan Bütçe Komisyonu’nun Sosyal İşler ve Yardım Esasları Yönetmeliği ile ilgili verdiği karar görüşülürken, Meclis komisyonun aldığı onay kararını oy birliği ile kabul etti. 

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.