3’üncü resmi başvuru Ensar Sivri’den

CHP’den Belediye Başkanlığı için resmi başvurusunu yapan üçüncü aday adayı Ensar Sivri oldu. Parti binası önünde düzenlenen programda resmi başvuru dosyasını CHP İlçe Başkanı Saim Özkan’a teslim eden Ensar Sivri, Türkiye’yi kuran partinin CHP olduğunu belirterek, “Ülkeyi yaşatan, geliştiren ve gelecek nesillere bırakacak olan da CHP olacaktır. Çünkü CHP tek kişinin değil, halkın partisidir. Halkımızın ve sizlerin partisidir. CHP’nin ürettiği politikalar Kemal Atatürk’ün ilke ve devrimlerine bağlıdır. İktidar yürüyüşü, CHP’ye gönül vermiş, üye olmuş, olmamış, bugüne kadar oy vermiş vermemiş, herkesin içine dahil olacağı bir süreci kapsamaktadır” dedi.

3’üncü resmi başvuru Ensar Sivri’den
23 Ağustos 2013 Cuma 08:00

KATILIM YOĞUN OLDU
Çerkezköy Belediye Başkanlığı için CHP’den aday adaylığını açıklayan Ensar Sivri, önceki akşam ilçe binası önünde düzenlenen programla resmi başvuru dosyasını CHP İlçe Başkanı Saim Özkan’a teslim etti. 19.00’da parti binası önünde düzenlenen programa partililer yoğun ilgi gösterirken, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Saim Özkan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Şayka Çalışkan, CHP İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Genel Meclis Üyesi Zeki Gürcün, Sivri’nin ailesi ve çok sayıda partili katıldı.
CHP’YE ARTAN İLGİ HERKES TARAFINDAN GÖRÜLÜYOR
İlk olarak konuşan CHP İlçe Başkanı Saim Özkan, “daha önce Metin Dönmez ve Aktaş Güler resmi resmi başvurularını yapmışlardı. Ensar Sivri ile birlikte de bu sayı üçe yükselmiş oldu. Diğer arkadaşlar gibi Ensar Sivri kardeşimize de başarılar diliyoruz. Son dönemde CHP’ye olan ilginin artması herkes tarafından görülüyor. Çerkezköy’de yaşayan vatandaşların sıkıntılarını sosyal demokrat belediyecilik çözecek” dedi.
CHP TEK KİŞİNİN DEĞİL HALKIN PARTİSİDİR
İlçe Başkanı Saim Özkan’ın konuşmasını tamamlamasının ardından mikrofonu eline alan Ensar Sivri, kendisini yalnız bırakmayanlara teşekkür ederek, “Türkiye’yi kuran parti CHP’dir. Ülkeyi yaşatan, geliştiren ve gelecek nesillere bırakacak olan da CHP olacaktır. Çünkü CHP tek kişinin değil, halkın partisidir. Halkımızın ve sizlerin partisidir. CHP’nin ürettiği politikalar Kemal Atatürk’ün ilke ve devrimlerine bağlıdır. Bu ilke ve devrimler, her çağda Türkiye’nin bağımsız, demokratik güçlü ve güvenli yaşamasının temelini oluşturmaktadır. Bu ilke ve devrimlere sahip çıkmak aynı zamanda geleceğimize sahip çıkmaktır. Atatürk e sahip çıkmaktır” diye konuştu.
HERKESE İHTİYACIMIZ VAR
İktidar yürüyüşünün sadece aday kadrolarıyla olmayacağını ifade eden Sivri şöyle devam etti; “CHP’ye gönül vermiş, üye olmuş, olmamış, bugüne kadar oy vermiş vermemiş, herkesin içine dahil olacağı bir süreci kapsamaktadır. Bu çerçevede herkese ihtiyacımız bulunmaktadır. Bir gün Mısır’da bağımsızlık davası için çalışan liderlerden biri, Mustafa Kemal’i görmeye gelmiş. Kendisine, ‘Bizim hareketin de başına geçmek istemez misiniz?’ diye sormuş. Olabilecek bir şey değildi ama insan yoklamalarını pek seven Mustafa Kemal, ‘Yarım milyonunuz bu uğurda ölür mü?’ diye sormuş. Adamcağız yüzüne bakakalmış, ‘Fakat Paşa Hazretleri yarım milyonun ölmesine ne lüzum var? Başımızda siz olacaksınız ya’ demiş. Mustafa Kemal de, ‘Benimle olmaz, Beyefendi Hazretleri, yalnız benimle olmaz. Ne zaman halkınızın yarım milyonu ölmeye karar verirse, o vakit gelip beni ararsınız’ şeklinde cevap vermiş. İşte bu çerçevede CHP, iktidar yürüyüşünde siz değerleri partililerimize ve partili olmayan vatandaşlarımıza ihtiyaç duymaktadır. Gelin hep beraber olalım, demokrat, güçlü ve huzurlu Çerkezköy ve Türkiye için çalışalım”
ÇERKEZKÖY NEYSE KIZILPINAR VE VELİKÖY’DE AYNI OLACAK
Tekirdağ’ın Büyükşehir Belediyesi statüsü kazanmasının ardından, beldelerin Çerkezköy’e bağlandığını hatırlatan Ensar Sivri, “Çerkezköy, Kızılpınar ve Veliköy artık bütünleşmiştir. Buradan Kızılpınarlı ve Veliköylü hemşerilerime de seslenmek istiyorum. Lütfen kendilerini umutsuz hissetmesinler. Oralara hizmet götürmede aksaklıklar yaşatacağımızı düşünmesinler.  Çerkezköy’de hangi olanakları bulabiliyorlarsa, söz veriyorum, Kızılpınar ve Veliköy’de de aynı imkânları sağlayacağım. Ben Çerkezköy dediğim zaman, hem merkezi, hem Kızılpınar’ı hem de Veliköy’ü kastederek genelleştiriyorum. Çerkezköy, Kızılpınarla ve Veliköy’le çok daha güzel” açıklamasında bulundu.
DOSYASINI İLÇE BAŞKANINA TESLİM ETTİ
Belediye Başkan Aday adayı Ensar Sivri konuşmasının sonunda ise, Türkiye’nin güçlü bir ülke olduğunu belirterek, “Ancak ülkemiz gücünü gösterememektedir. Bunun için CHP kadroları tarafından yönetilmelidir. Sözlerime son verirken, Mustafa Kemal’in bir sözünü de hatırlatmak istiyorum: ‘Hiç dinlenmemek üzere yola çıkanlar asla yorulmazlar’. Bu yüzden de CHP iktidarı için hepinizi yürekten özveriye ve yoğun bir şekilde çalışmaya davet ediyor, hepinize saygılarımı sunuyorum” dedi. Ensar Sivri, konuşması tamamladıktan sonra içinde evraklarının bulunduğu resmi başvuru dosyasını CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Saim Özkan’a teslim ederken, partililerle de tek tek el sıkışarak bir kez daha teşekkürlerini iletti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.