AFM Sağlık Koleji'nden yıl sonu gösterisi

Çerkezköy AFM Sağlık Koleji öğrencileri Halk Eğitim Merkezi'nde yıl sonu gösterisi ve resim sergisi düzenledi. Öğrencilerin hazırlamış olduğu gösteriler davetliler tarafından beğeni toplarken, Çerkezköy AFM Sağlık Koleji Müdürü Oktay Becerik "Bizler sadece not için öğrenmeyi değil, ilk önce sağlıkçı olmanın, insanları sevmenin kuralını öğretmeliyiz" ifadelerini kullandı

AFM Sağlık Koleji'nden yıl sonu gösterisi
16 Haziran 2014 Pazartesi 08:14

ÇOK GÜZEL GELİŞMELER YAŞADIK
Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlenen etkinliğe Çerkezköy AFM Sağlık Koleji öğrenci velileri yoğun ilgi gösterirken, öğrencilerin hazırlamış olduğu etkinlik saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Etkinlikte daha sonra resim sergisinin açılışı yapıldı. Çerkezköy AFM Sağlık Koleji Müdürü Oktay Becerik yıl sonu etkinliğinde bir konuşma gerçekleştirirken "16 Eylül 2013 tarihinde AFM Kurumları olarak acaba açılır mıyız diye bir şüphe oluşmuştu. Fakat şimdi görüyorum ki 16 Eylül'den bu yana çok güzel gelişmeler yaşadık" dedi.
TAHAMMÜL ETMESEYDİK BU DURUMDA OLMAZDIK
Etkinliğin geçtiğimiz hafta yağmur yağması nedeniyle bu haftaya ertelendiğini dile getiren Becerik "Eğer biz bu çocukları sevmeseydik ben uçtaki Oktay hoca bu öğrencilere tahammül etmeseydi, öğretmenimde tahammül etmezdi, veliler de etmezdi, kantinci de etmezdi. İnanın bu 80 kişilik öğrenci sayımızı koruyamazdık" dedi.
 ÇERKEZKÖY'ÜN İHTİYACIYDI
Çerkezköy AFM Sağlık Koleji'nin Çerkezköy için büyük bir ihtiyacı karşıladığını dile getiren Becerik "Hep söylüyorum ben kolej değilim. Ben Türkiye'nin en büyük açığı olan ara eleman, hemşire, acil tıp teknisyeni, sağlıkçı, insanı seven sayan, insanlığa hizmet eden elemanlar yetiştirmek zorundayım. Çerkezköy'ün böyle bir şeye ihtiyacı vardı. Neden bu 80 öğrencinin 40 tanesi Çorlu’ya gitsin? Neden benim çocuğum hemşirelik ATT'den yaralanamasın? Çerkezköy'e hizmet edecek bu gençlik bizlere lazımdır" şeklinde konuştu.
İLK ÖNCE İNSAN SEVGİSİNİ ÖĞRETMELİYİZ
Okul Müdür Oktay Becerik konuşmasının sonunda, etkinliğe katılımlarından dolayı velilere teşekkürlerini sunarken "Sadece not için değil, ilk önce sağlıkçı olmanın, insanları sevmenin kuralını öğretmeliyiz. 80 öğrencimin hiç bir tanesi öğretmenlerine saygısız davranmadı. Siz veliler çocuklarınıza iyi bakın ve bu bilezikleri kollarından çıkarmamaları için onlara destek verin" ifadelerini kullandı.
KORO VE ŞİİR DİNLETİSİ GÖSTERİLERİ YAPILDI
Oktay Becerik'in konuşmasını sonlandırmasının ardından AFM Sağlık Koleji öğrencileri tarafından hazırlanan fotoğraf slayt gösterisine geçildi. Daha sonra AFM Sağlık Koleji İngilizce Pop Şarkı Korosu güzel bir gösteri ile yabancı şarkıları seslendirdi. Gösteri davetliler tarafından büyük alkış topladı. Koronun ardından şiir dinletisi yapıldı. Nazım Hizmet'ten Tahirle Zümre Meselesi, Ümit Yaşar Oğuzcan'dan Sevi şiirleri Mısra Adı Güzel ve Gizem Danacı tarafından seslendirildi. Yine Ümit Yaşar Oğuzcan'dan Bir Gün Anlarsın, Can Yücel'den Uucundan Tutarak, Bedirhan Gökçe'den Sol Yanım şiirleri Damlanur Salgar, Rabia Albayrak ve Gamze Ateş tarafından seslendirildi. Program daha sonra İngilizce PopKorosu ile devam etti.
RESİM YARIŞMASI ÖDÜLLERİ VERİLDİ
Şiir dinletileri ve koro gösterilerinin sona ermesinin ardından resim yarışması birincisine ödülü verildi. Resim yarışmasında birinci Hemşirelik Bölümü 9-A Sınıfı öğrencisi Çağlanur Topçu olurken ikinci Hemşirelik Bölümü 9-C Sınıfı öğrencisi Cenker Biçer, üçüncü ise Hemşirelik Bölümü 9-C Sınıfı öğrencilerinden İrem Özmen oldu. Resim yarışmasında dereceye giren öğrencilerden birinciye tuval ve boya seti verilirken, ikinci ve üçüncüye ise kitap ödülü verildi. Yarışmada ödüllerin dağıtılmasının ardından program sona erdi.


Etiketler; #Çerkezköy #AFM
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.