AK Parti Muratlı İlçe Kongresi yapıldı

AK Parti Muratlı 5. Olağan Kongresi Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda yoğun katılımla yapıldı. Kongrede İlçe Başkanlığı’na Ali Kaplan seçildi

AK Parti Muratlı İlçe Kongresi yapıldı
18 Kasım 2014 Salı 08:05

Kongrenin açılışında saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Divan Başkanlığına İl Başkan Yardımcısı Ömer Polat, Divan Üyeliklerine Muratlı İlçe Yönetim Kurulundan Yasemin Büyükişcan, Meclis Üyeleri Ahmet Bilir Ve Metin Peremeci, Gençlik Kolu Başkanı Ufuk Albayrak seçildiler.

Tekirdağ Ak Parti Milletvekili Özlem Yemişçi T. Ziyaeddin Akbulut, İl Başkanı Ahmet Akçay kongrede birer konuşma yaparak birlik beraberlik içinde çok çalışarak, yapılacak olan 2015 genel seçimlerinde başarılı olmamız için herkesin çalışması lazım gerektiğini vurguladılar.

Muratlı’da yerel seçimlerde alınan 2 bin 434 oyun arttırılması için daha çok üye ve daha çok çalışmak gerektiğini kaydeden Tekirdağ Milletvekili T. Ziyaeddin Akbulut, “Muratlı ilçesinde 3 milyar TL vergi tahsilatına karşılık 7,5 milyar TL’lik yatırım yapılmıştır. Bu gün itibarıyla Tekirdağ-Karıştıran bölünmüş yolun ihalesi kesinleşmiştir” dedi.

Akbulut, bundan sonra yönetime seçilen tüm arkadaşlara çok çalışmaları gerektiğini vurgulayarak, Ak parti Tekirdağ da kurulduğundan bu yana 12 yılda 7,5 katrilyon TL yatırım yaptığını söyledi.

Daha sonra Muratlı ilçesi Ak Parti Yönetim Kurulu faaliyet, mali rapor ve tahmini bütçeler ayrı ayrı oylanarak Yönetim Kurulu ibra edildi. İbra sonrası Ali Kaplan‘ın tek aday olduğu İlçe Yönetim Kurulu seçimleri yapıldı. Seçimler sonucunda Ali Kaplan ve listesi göreve seçildiler. Yapılan seçimler sonunda Yönetim Kurulu Asil, Yedek ve İl Kongre Delegeleri belirlendi.

Yapılan kongreye Milletvekilleri T. Ziyaeddin Akbulut, Özlem Yemişçi, İl Başkanı Ahmet Akçay, Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Koncagül, Süleymanpaşa İlçe Başkanı Cüneyt Yüksel, Kadın Kolları Başkanı Nesibe Ünal, İl Başkan V. Eyüp Kanar, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Çorlu İlçe Başkanı İsmet Albayrak, Ergene İlçe Başkanı İbrahim Özcan, Çerkezkö İlçe Başkanı Reşat Bahar, Saray İlçe Başkanı Özkan Yaman, Malkara İlçe Başkanı Yavuz Yıldırım, M.Ereğlisi İlçe Başkanı Betül Sarıkurt, Hayrabolu İlçe Başknı Ethem Çetin, Şarköy İlçe Başkanı Hatip Şirazi Batı, Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin ve partililer katıldılar.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.