Akay’a doğum günü sürprizi

CHP Çerkezköy Gençlik Kolları Başkanı Aytekin Şahinkaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret ederek doğum gününü kutladılar.

Akay’a doğum günü sürprizi
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
23 Temmuz 2022 Cumartesi 11:38

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın doğum gününü kutlayan CHP Çerkezköy Gençlik Kolları Başkanı Aytekin Şahinkaya, CHP Tirebolu Gençlik Kolları Başkanı İlker Polat ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 44 yaşına giren Akay’a sağlıklı, başarılı ve mutlu bir hayat temennisinde bulundular.
ÇOK MUTLU OLDUM
CHP Çerkezköy Gençlik Kolları Başkanı Aytekin Şahinkaya ve Yönetim Kurulu Üyelerine yaptıkları sürpriz doğum günü ziyareti için teşekkür eden Akay, “Gençlik Kollarımızın bu hoş doğum günü sürprizi beni çok duygulandırdı ve mutlu etti. Başta Gençlik Kolları Başkanımız Aytekin Şahinkaya olmak üzere tüm Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ediyorum. İyi ki varlar, iyi ki bizimleler. İnşallah gençlerimiz ile daha nice yolları omuz omuza, el ele yürüyeceğiz” dedi.

Daha sonra CHP Gençlik Kollarına Çerkezköy Belediyesi’nin yapımı devam eden ve hayata geçirilecek projeler ile ilgili de bilgiler veren Akay, ziyaretin sonunda Çerkezköy CHP Gençlik Kolları ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.