Betonu yeni kurumuştu

Geçtiğimiz yıl yapımına başlanan ve bu yılın başında tamamlanan Cengiz Topel Caddesi ile Hikmet Uğraş Caddesi’ni birbirine bağlayan Utku-Güler Sokak’ta yapılan çalışmalar hayret uyandırıyor.

Betonu yeni kurumuştu
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
06 Ekim 2022 Perşembe 06:38

Daha bir yıl geçmeden tekrardan kesilen asfalt ve kırılan kaldırımlar vatandaşların tepkini çekerken, kısa bir süre önce tamamlanan bu yerde, şu an yapılan çalışmaların daha önce neden yapılmadığı merak konusu oldu.

Vatandaşlar, ‘Kurumlar arası kordinasyon eksikliğinin mi, yoksa düzgün plan yapılamamasının mı?’ bu israfa neden olduğunu merak ediyorlar.

Utku ve Güler Sokak’ta ki çalışmalar kapsamında 12 bin 96 metrekare sıcak asfalt kaplama, 5 bin 20 metrekare kaldırım yapımı, 2 bin 176 metre bordür, 200 metre yağmur suyu hattı ve 305 metre uzunluğunda perde duvar imalatı yapılmıştı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.