Büyük Zafer’in 100. Yıl dönümünü kutluyoruz

30 Ağustos Zafer Bayramı saat 09:30 ‘da Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başlayacak ve ardından saat 09.50’de Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü tebrikleri kabul edecek.

Büyük Zafer’in 100. Yıl dönümünü kutluyoruz
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
30 Ağustos 2022 Salı 07:20

Saat 10.30'da Cumhuriyet Meydanın’da düzenlenecek Bayram Töreninde ise Çerkezköy  Kaymakamı, 3.Zırhlı Tugay Komutanı ve Belediye Başkanı ile birlikte törene katılanların, askeri birliklerin ve halkın bayramını kutlayacak. Saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı ile şanlı Türk Bayrağı göndere çekilecek.3.Zırhlı Tugay Komutanlığı'nca belirlenecek bir kişi tarafından, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapılacak. Halk oyunları gösterisi sunulacak. 3 .Zırhlı Tugay Komutanlığı tören geçişi  ile 30 Ağustos Zafer Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Bölgemizde de büyük bir coşkuyla kutlanacak.

Çerkezköy’de Cumhuriyet Meydanı’ndan saat 20.30’da, 30 Ağustos etkinliği kapsamında Büyük Zafer Yürüyüşü yapılacak.

Çerkezköy Cumhuriyet Meydanı önünde toplanacak olan vatandaşlar, kortej halinde meşaleler eşliğinde, marşlar söylenerek Kentpark’a hareket edecek. Kortejin Kent Park’ta ki konser alanında yerini almasının ardından  ünlü sanatçı Sertab Erener saat 21.00’da sahneye çıkarak birbirinden güzel şarkılarını seslendirecek.

Kapaklı’da ise Zafer Bayramı’nın 100. Yıl dönümü dolayısıyla Kapaklı Belediyesi önünden başlayacak olan ‘Zafer Koşusu’ Kazak Gölü’nde sona erecek. 

Saat 20:00’dan sonra ise Zafer Bayramı’nın coşkusu yaşanacak. Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’in konuşması ve bayrak şovlarının yapılacağı kutlamaların finalini ünlü sanatçı Rafet El Roman yapacak. Saat 21:30’da sahne alacak olan ünlü sanatçı, sevilen şarkılarını seslendirecek

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.