Çerkezköy 2019-2024 döneminin son meclis toplantısını yaptı

Çerkezköy Belediyesi 2019-2024 dönemi son meclis toplantısı Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay başkanlığında gerçekleştirildi.

Çerkezköy 2019-2024 döneminin son meclis toplantısını yaptı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
07 Mart 2024 Perşembe 11:54

5 yıllık dönemin son toplantısında, toplantıya katılan meclis üyeleri söz alarak konuştular. Başkan Akay’da beş yıl birlikte görev yaptığı meclis üyelerine plaket takdim etti.

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, 2019-2024 döneminin son toplantısında meclis üyeleriyle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını dile getirdi. Zamanın çabuk geçtiğini dile getiren Akay, “Ne ara başladık ne zaman bitirdik diyebilirsiniz. Ben zaman zaman diyorum. Zamanın hızlı geçtiği bu dönemde çeşitli vesilelerle meclis üyeliğinden ayrılmayı tercih eden, başka görevlere niyet eden arkadaşlarımızı da davet ettik. Erkan Zümbül ve Dilek Köksal da burada. Beraber başladığımız bu hizmet mücadelesinde onlarla da anılarımız var. Onların da Çerkezköy’e hizmetleri var. 2019-2024 döneminde Çerkezköy’ümüze katkı sağlayan meclis üyesi arkadaşlarıma şahsım adına teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Akay, acısıyla tatlısıyla güzel bir dönem geçirdiklerini zaman zaman gülüp zaman zaman gergin anlar yaşadıklarını söyledi. Bu anların Çerkezköy’ün geleceğiyle ilgili olduğuna inandığını söyleyen Akay, 5 yılılk dönemde görev yapan meclis üyelerine teşekkür etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.