Çerkezköy Belediyesi bir engelli vatandaşı daha sevindirdi

Çerkezköy Belediyesi engelli vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmak adına verdiği akülü tekerlekli sandalye yardımına bir yenisini daha ekledi.

Çerkezköy Belediyesi bir engelli vatandaşı daha sevindirdi
10 Kasım 2014 Pazartesi 07:34

 PERİYODİK OLARAK HASTA BEZİ YARDIMI DA YAPILIYOR

Çerkezköy Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü yetkilileri yeni kurulan bir müdürlük olmasına rağmen engelli ve ihtiyaç sahibi vatandaşların şimdiye kadar olan taleplerini gerçekleştirme bağlamında önemli çalışmalar yapıldığını ifade ettiler. Şimdiye kadar toplamda 2’si akülü olmak üzere 4 adet tekerlekli sandalye, 4 adet elektronik hasta karyolası ve 4 adet işitme cihazının ihtiyaç sahiplerine ulaştırılırken ayrıca talepte bulunan vatandaşlara periyodik olarak hasta bezi yardımı da yapıldığı belirtildi.

AKÜLÜ SANDALYELER İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞTIRILACAK

Önümüzdeki dönemde de aynı hassasiyetle faaliyetlerin devam edeceğini belirten yetkililer, şu anda alım süreci devam eden 6’sı akülü toplam 12 tekerlekli sandalyenin de kısa sürede ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılacağını kaydetti.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.