Çerkezköy Belediyesi Üniversite adaylarını Tercih Fuarına götürüyor

Çerkezköy Belediyesi, üniversite adaylarını ücretsiz olarak, İstanbul’da gerçekleştirilecek olan Üniversite Tercih Fuarı’na götürüyor.

Çerkezköy Belediyesi Üniversite adaylarını Tercih Fuarına  götürüyor
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
21 Temmuz 2022 Perşembe 10:48

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “2022 Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na giren üniversite adayı gençlerimizi, 23 Temmuz Cumartesi günü ICC İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan Üniversite Tercih Fuarı’na götüreceğiz. Etkinliğe katılmak isteyen üniversite adaylarımızın, YKS 2022 Sınav Sonuç Belgelerini yanlarında getirmeleri gerekiyor. 18 yaş altı adaylarımızın katılım sağlayabilmeleri için ise www.cerkezköy.bel.tr adresinden Veli İzin Formunu temin ederek, imzalı bir şekilde yanlarında bulundurmaları gerekiyor.” dedi.

ICC İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan Üniversite Tercih Fuarı için Çerkezköy Belediyesi tarafından kentimizin 3 farklı noktasından servis araçlarının kaldırılacağını ve ikamet şartı aranmaksızın tüm adayların fuara katılabileceğini sözlerine ekleyen Akay, “Servis araçlarımızdan biri saat 07.30’da Kızılpınar eski Belediye Binası önünden, diğeri saat 07.45’te Veliköy eski Belediye Binası önünden, bir diğeri ise saat 08.00’de Kent Park’tan hareket edecek” ifadelerini kullandı.

Türkiye’nin ve Dünya’nın önce gelen üniversitelerinin yer aldığı ve birçok akademisyenin katıldığı fuarın, üniversite adaylarının üniversiteleri daha yakından tanıyabilmeleri, merak ettikleri tüm konuları sorarak kaynağından doğru bilgi alabilmeleri ve bu bilgiler ışığında tutarlı tercihler yapabilmeleri açısından çok önemli olduğuna vurgu yapan Başkan Akay, “Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin her zaman yanlarında olduğumuz gibi hayatlarının en önemli noktası olan tercih dönemlerinde de yanlarındayız. Tüm gençlerimize eğitim hayatlarında başarılar diliyor, 23 Temmuz Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan fuara katılımlarını bekliyorum” diye konuştu.

Üniversite Tercih Fuarı'na katılım sağlayacak olan 18 yaş altı adaylarımızın doldurması gereken Veli İzin Onay Formu'na aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz

https://cerkezkoy.bel.tr/upload/habergaleri/WTqe4cmJ2I0szTV.pdf

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.