Çerkezköy’de 30 Ağustos coşkusu tavan yaptı

30 Ağustos Zafer Bayramının 101. Yılı ve Çerkezköy Belediyesi 5. Kültür ve Sanat Festivali etkinlikleri çerçevesinde Kentpark’ta sahne alan ünlü sanatçı Hadise Çerkezköy halkına unutulmaz bir gece yaşatarak Zafer Bayramı coşkusuna tavan yaptırdı

Çerkezköy’de 30 Ağustos coşkusu tavan yaptı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
31 Ağustos 2023 Perşembe 11:27

Gecede Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da 101. Yıla özel bir konuşma yaptı.

Cumhuriyet Meydanı’nda saat 20.30’da toplanan Çerkezköy halkı ellerinde meşaleler ve bayraklarla Bando Bando’nun çaldığı marşlar eşliğinde Kent Park’a doğru Büyük Zafer Yürüyüşü’nü gerçekleştirdiler. Fener Alayı’nın Kentpark’a varmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı hep bir ağızdan coşku ile okundu.

İstiklal Marşının okunmasının ardından 30 Ağustos Zafer Bayramımızın 101. Yılı nedeni ile sahneye çıkarak coşkulu bir konuşma yapan Belediye Başkanımız Vahap Akay, 30 Ağustos’un koskoca bir Ulus’un yarınlarının, yıkılan umutlarının, kaybolan aşklarının, yok olan hayallerinin, yeniden var oluşunun hikayesi olduğunu belirterek bir konuşma yaptı.

Vahap Akay’ın coşkulu konuşmasının ardından sevilen sanatçı Hadise sahneye çıkarak birbirinden güzel şarkılarını Çerkezköy halkı için seslendirdi ve Türk Milleti’nin 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusuna ortak oldu.

Cumhuriyet Meydanı’nda başlayan Büyük Zafer Yürüyüşüne CHP Tekirdağ İl Başkanı Volkan Nallar, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, Belediye Başkan Yardımcıları Nedim Yılancı, Levent Yıldırım ve Belediye Meclis Üyeleri ile on binlerce vatandaş katıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.