Çerkezköy’de mahalle iftarları başladı

Çerkezköy Belediyesi’nin 2014 yılından beri her Ramazan Ayı’nda geleneksel gerçekleştirdiği mahalle iftarları mahallelerde kurulan iftar sofraları ile başladı.

Çerkezköy’de mahalle iftarları başladı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
18 Mart 2024 Pazartesi 22:01

Çerkezköy Belediyesi’nin mahalle iftarlarının ilki 14 Mart Perşembe akşamı BDC İnşaat Mimarlık firmasının katkıları ile Kızılpınar Kapalı Pazar Yeri’nde kuruldu. Mahalle iftarlarının ikincisinde ise 17 Mart Pazar günü Fevzipaşa Mahallesi sakinleri ile birlikte yapıldı. Her iki mahallede kurulan iftar sofralarına binlerce vatandaş katılırken, aynı sofra etrafında oruçlar açıldı, dualar edildi ve sohbetler yapıldı. Mahalle iftarlarının 3’üncüsü 19 Mart Salı günü Adanır Lastik, Özgün Bilgisayar ve Boğaziçi firmalarının katkılarıyla Tarım Sokak’ta gerçekleşecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.