CHP Tekirdağ 38. Olağan İl Kongresi gerçekleştirildi

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ 38. Olağan İl Kongresi, cumartesi günü yapıldı. Mevcut Başkan Volkan Nallar’ın aday olmadığı genel kurulda il başkanlığına Şenol Özgür Taşmerdivenli seçildi.

CHP Tekirdağ 38. Olağan İl Kongresi gerçekleştirildi
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
02 Ekim 2023 Pazartesi 11:26

CHP Genel Başkan Yardımcısı Hasan Efe Uyar’ın divan başkanlığını yaptığı Tekirdağ CHP 38. Olağan İl Kongresi 30 Eylül 2023 Cumartesi günü Süleymanpaşa Tekirdağ Yeni Sanayi’de bulunan Perla Düğün Davet Salonunda gerçekleştirildi.

Mevcut İl Başkanı Volkan Nallar’ın tekrar aday olmadığı Tekirdağ CHP 38. Olağan İl Kongresinde tek aday olan Şenol Özgür Taşmerdivenli yeni İl Başkanı olarak seçilirken, söz alanlar CHP Tekirdağ Milletvekili ve CHP Grup Sözcüsü Faik Öztrak, CHP Tekirdağ Milletvekilleri İlhami Özcan Aygun, Nurten Yontar, CHP Tekirdağ eski Milletvekilleri Mehmet Nuri Saygun, Emre Köprülü, Candan Yüceer, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var, Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, Çorlu eski Belediye Başkanı Ünal Baysan, 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimlerinde CHP Tekirdağ Milletvekili adayı olan Sema Kırkoyun Kinet, CHP Tekirdağ Üyesi Hikmet Çakıllı’da bulunuyorlardı.

Tek aday olarak gidilen kongreden İl başkanı seçilen Şenol Özgür Taşmerdivenli “2004 yılında arkadaşlarımızla başladığımız bu onurlu yürüyüşe her geçen gün daha fazla çalışarak, bir önceki günden daha fazla inanarak, bugün karşınıza bu ulu çınarın 100. yılında il başkanı adayı olarak çıkmanın onuru ve heyecanını yaşıyorum. Bu süreçte bana emeği olan herkese, bana desteklerini her alanda gösteren üyelerimize, gençlik kollarımıza, kadın kollarımıza, ilçe başkanlarımıza, delegelerimize, milletvekillerimize şahsım ve arkadaşlarım adına sonsuz teşekkürlerimi sunarım dedi.

Kongreye katılan isimler arasında CHP Tekirdağ eski İl Başkanı Aydın Kurban, Tekirdağ Büyük Şehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Malkara Belediye Başkan Ulaş Yurdakul, Saray eski Belediye Başkanı Nazmi Çoban, Küçükyoncalı eski Belediye Başkanı Necati Sezer, 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimlerinde CHP Tekirdağ Milletvekili adayı olan CHP Çorlu Gençlik Kolları eski Başkanı Mustafa Ülkem Uruk ve Mennan Yıldırım’ında bulunuyorlardı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.