CHP'li gençler basın mensuplarını ağırladı

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Gençlik Kolları, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla, Çerkezköy'de görev yapmakta olan basın mensuplarını kahvaltıda ağırladı

CHP'li gençler basın mensuplarını ağırladı
12 Ocak 2015 Pazartesi 08:46

 Pazar günü saat 10.00'da Cafe Roma'da gerçekleştirilen kahvaltı programına CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk, CHP Çerkezköy Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca, CHP Çerkezköy Gençlik Kolları Başkanı Tansu Altınel ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

GÜNÜNÜZÜ İÇTENLİKLE KUTLUYORUM


Kahvaltı'da bir konuşma gerçekleştiren CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk "İlkeli, dürüst basın ve yayın faaliyetleri doğrultusunda, basın mensuplarının her zaman için hizmetlerinde olduğumuzu belirtmek istiyoruz. Yarının bugünden daha iyi olacağını umut ediyoruz. Hayatını kaybetmiş olan gazetecilere Allah'tan rahmet diliyorum. Sıhhatini kaybetmiş olanlara acil şifalar diliyorum. Gazeteci arkadaşlarımız attığımız her adımda bizlerle beraberler. Doğrularımızı anlatan, hatalarımız da uyaran bu kadim mesleğin öneminin farkındayız. Bu nedenle bir kez daha bu önemli günü içtenlikle kutluyorum" ifadelerini kullandı.

EN FEDAKARLIK GEREKTİREN MESLEKLEREN BİRİSİ


İlçe Başkanı Birol Öztürk'ten sonra kısa bir konuşma yapan CHP Çerkezköy Gençlik Kolları Başkanı Tansu Altınel " İçinde yaşadığımız güncel yaşamın aydınlatılmasında ve bilgilendirilmemiz de, demokrasimizin güçlü ve sağlam temeller üzerine oturtulmasında, fikir ve düşünce hürriyetinin geliştirilmesinde önemli bir görevi üstlenen gazetecilik mesleği, günümüzün en hareketli ve en fedakârlık gerektiren mesleklerinden birisidir. Bireyin haber alma hakkını sağlayan, doğru, ilkeli ve tarafsız görev anlayışıyla kamuoyunu bilgilendiren basın, toplumu düşünmeye, araştırmaya ve doğru sonuçlara ulaşmaya yönlendiren en etkili araçlardan biridir. Toplumun bilgilendirilmesi ve aydınlatılması gibi önemli bir görevi yerine getiren basın çalışanlarının bu anlamlı gününü içtenlikle kutluyorum" dedi.

KALEM VE AJANDA HEDİYE EDİLDİ


CHP Çerkezköy Genlik Kolları tarafından, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla gerçekleştirilen kahvaltı programının sonunda, Çerkezköy'de görev yapmakta olan basın mensuplarına, üzerlerinde isimlerinin yazıldığı kalem ve ajanda hediye edildi.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.