ÇOCUK ATÖLYESİ’NİN 2. DÖNEM KAYITLARI BAŞLADI

Çerkezköy Belediyesi tarafından ilk dönemi Şubat ayı içerisinde açılan ve 5-6 yaş çocuklar için 4 farklı branşta ücretsiz eğitimlerin verildiği Çocuk Atölyesi’nin 2. Dönem başvuruları 24 Haziran Cuma günü sona erecek.

ÇOCUK ATÖLYESİ’NİN 2. DÖNEM KAYITLARI BAŞLADI
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
17 Haziran 2022 Cuma 11:43

Çerkezköy Belediyesi Çocuk Atölyesi’nin 2. Dönem başvuruların başladığını ve 24 Haziran Cuma günü sona ereceğini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Atatürk Kültür Merkezimizde 60-72 ay aralığındaki çocuklarımız için açacağımız Çocuk Atölyemizde Yaratıcı Drama, Akıl ve Zeka Oyunları, Yaratıcı Resim ile STEM (Bilim, Teknoloji, Matematik ve Mühendislik) branşlarında ücretsiz eğitim verilecek. Konusunda uzman eğitmenler tarafından verilecek kurslarımıza çocuklarını kayıt ettirmek isteyen vatandaşlarımız 24 Haziran Cuma gününe kadar bir adet vesikalık fotoğraf ve kimlik fotokopisi ile birlikte Çerkezköy Belediyesi İletişim Merkezi Başvuru Masalarına kayıtlarını yaptırabilirler” dedi.

İkinci Dönemi açılacak olan Çerkezköy Belediyesi Çocuk Atölyesi’nin kontenjanının 40 kişilik olduğunu belirten Akay, 4 farklı branşta ücretsiz olarak verilecek Çocuk Atölyesi kurslarının kayıtların tamamlanmasının ardından Atatürk Kültür Merkezi’nde başlayacağını ifade ederek, “Okul öncesi Çocuk Atölyemizde 4 farklı branşta verilecek olan kurslarımız kayıtların tamamlanmasının ardından eğitimler başlayacak” açıklamasını yaptı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.