DEPREM BÖLGESİ İÇİN KOMŞU PAKET KAMPANYASI

Çerkezköy Belediyesi tarafından Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen deprem felaketi nedeniyle Komşu Paket uygulaması tekrar hayata geçirildi.

DEPREM BÖLGESİ İÇİN KOMŞU PAKET KAMPANYASI
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
14 Şubat 2023 Salı 20:55

Afet bölgesindeki vatandaşlar için başlatılan Komşu Paket kampanyası ile ilgili açıklamalarda bulunan Akay, “Dayanışmaya ve yardımlaşmaya en çok ihtiyaç duyduğumuz bu zor günlerde vatandaşlarımız komsupaket.cerkezkoy.bel.tr adresinden, temel gıda ve ihtiyaç maddelerinden oluşan 400 TL değerindeki Komşu Paketi satın alarak, depremzedelere destek olabilirler” dedi.

Komşu Paket kampanyasının daha önce Ramazan aylarında ve pandemi döneminde gerçekleştirildiğini belirten Akay, “Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman, Gaziantep, Malatya, Adana, Diyarbakır, Kilis, Osmaniye ve Şanlıurfa’da yaşayan depremzede vatandaşlarımız çok zor ve sıkıntılı günler geçiriyorlar. Afet bölgesinde temel ihtiyaçlarını karşılamayan vatandaşlarımıza, Çerkezköylü hayırsever hemşerilerimizin yardım elinin uzanabilmesi için Komşu Paket uygulamasını yeniden başlattık. Kampanyaya katkıda bulunmak isteyenler komsupaket.cerkezkoy.bel.tr adresini ziyaret ederek, depremzede vatandaşlarımız için anlaşmalı olduğumuz yerel market zincirlerinden, içerisinde temel gıda ve ihtiyaç maddelerinin bulunduğu 400 TL değerindeki Komşu Paketi satın alabilirler” diye konuştu.

 “Bu toprakların bize öğrettiği dayanışmaya, yardımlaşmaya, belki de en çok ihtiyacımızın olduğu bu günlerde depremzede vatandaşlarımıza destek olabilirsiniz” diyen Başkan Akay, “Vatandaşlarımız ‘Komşu Paketi’ kampanyasına destek olmak için anlaşmalı olduğumuz yerel market zincirlerinin banka hesaplarına IBAN numarası üzerinde 400 TL’lik bağış tutarını yatırabilir, ardından banka dekontunu sisteme yükleyerek Komşu Paket Bağış Formunu doldurabilirler. Sizlerin destekleri ile temin edilecek olan temel gıda ve ihtiyaç malzemeleri bölgenin ihtiyaçlarına göre Çerkezköy Belediyesi tarafından adet bölgesine ulaştırılacaktır” açıklamalarında bulundu.

 “Bizler de bu dönemde Çerkezköy Belediyesi’nin öz kaynakları ve hayırsever hemşerilerimizin destekleriyle depremden etkilenen vatandaşlarımızın dertlerine bir nebze de olsa derman olmaya çalışıyoruz” diyen Akay, “Bu süreçte Çerkezköy Belediyesi’nin öz kaynakları ve hayırsever vatandaşlarımızın desteği ile el ele vererek deprem yaralarını hep birlikte saracağız. Tüm hayırseverlerimizi, sanayicilerimizi, esnafımızı depremzede vatandaşlarımız için başlattığımız Komşu Paket kampanyamıza destek olmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.