DEVAM EDEN VE YAPILMASI PLANLANAN ÇALIŞMALAR GÖRÜŞÜLDÜ

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy’de devam eden ve yapılması planlanan yatırım ve çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundular.

DEVAM EDEN VE YAPILMASI PLANLANAN ÇALIŞMALAR GÖRÜŞÜLDÜ
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
30 Ağustos 2022 Salı 07:19

Çerkezköy Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın yanı sıra TESKİ Genel Müdür Vekili Turhan Toprak, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, Belediye Başkan Yardımcısı Levent Yıldırım ile Büyükşehir ve Çerkezköy Belediyesi bürokratları katıldı. Toplantıda Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, TESKİ ve Çerkezköy Belediyesi tarafından devam eden ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

ÇALIŞMALARI İNCELEDİLER

Toplantı sonrasında Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay Cumhuriyet Meydanı’nda devam eden düzenleme çalışmalarını, ardından da Cumhuriyet Mahallesi’nde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Tepe-İstanbul Bağlantı Yolu yapım çalışmalarını inceledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.