En Büyük Bayramın 100. Yılını kutluyoruz

Cumhuriyetimizin 100. ve Çerkezköy’ün düşman işgalinden kurtuluşunun 101. Yıl Yıldönümü kutlamaları 28 Ekim Cumartesi günü saat 13.00’da başlayacak ve 29 Ekim Pazar günü saat 24.00 de sona erecek.

En Büyük Bayramın  100. Yılını kutluyoruz
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
27 Ekim 2023 Cuma 10:29

28 Ekim Cumartesi saat 13.00’te  Cumhuriyet Meydanında bulunan Atatürk Anıtına Çelenk sunma töreni ile başlayacak olan kutlamalar saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam edecek.

29 Ekim Pazar günü saat 09.30’da İlçe Kaymakamı beraberinde, Garnizon Komutanı ve Belediye Başkanı ile birlikte tebrikleri kabul edecek.

Ardından saat 10.00’da Çerkezköy 29 Ekim Spor Kompleksinde tören icra edilecek.

29 Ekim Spor Kompleksinde icra edilecek olan tören Saygı duruşu, İstiklal Marşının okunması ve Türk Bayrağının göndere çekilmesi ile başlayacak.

Çerkezköy’ün kurtuluşunun aynı güne denk gelmesi nedeniyle, Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapacak.

Ardından 29 Ekim münasebetiyle yapılan yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri takdim edilecek.

Şiirlerin okunması, müzik dinletileri ve Halk Oyunları gösterilerinin ardından, geçiş töreni yapılacak ve tören sona erecek.

Saat 14.00-15.00 arasında Cumhuriyet Koşusu yapılacak.

29 Ekim Pazar günü kutlamalar kapsamında saat 19.00’de Narin Kavşağından Atatürk Caddesi boyunca, Altıyol Kavşağına kadar fener alayı yapılacak.

Fener Alayının ardından ünlü müzik gurubu Mor ve Ötesi konseri ile Cumhuriyet coşkusu tavan yapacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.