Fevzipaşaspor galibiyetlere devam ediyor 2-0

Tekirdağ 1. Amatör B Grubu'ndaki temsilcimiz Fevzipaşaspor deplasmanda Ahımehmet Gençlikspor ile karşılaştı. Mücadeleyi ilk yarı ve ikinci yarıda bulduğu gollerle 2-0 galip tamamlayan temsilcimiz galibiyet serisine devam ediyor

Fevzipaşaspor galibiyetlere devam ediyor 2-0
13 Kasım 2014 Perşembe 07:31

NET GOL FIRSATLARINDAN YARARLANAMADI

Mücadelenin başlama düdüğünün ardından oyuna etkili başlayan Fevzipaşaspor maçın ilk dakikalarında topu ayağında fazla tutan taraf oldu. İlk çeyrekte rakip kalede Bahadır ve Hasan’la etkili olan temsilcimiz net gol fırsatlarından yararlanamadı.

HASAN BARUT İLE GOLÜ BULDUK

Maçın ilk çeyreği geride kalırken 16. Dakikada gelişen atakta temsilcimiz Hasan Barut'un ayağından golü buldu. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahasına yapılan ortayla buluşan Hasan düzgün ve sert vuruşla meşin yuvarlığı Ahımehmetspor ağlarına gönderdi. Golün ardından etkili oyununu devam ettiren ve rakip kalede bol gol pozisyonu bulan temsilcimiz yakaladığı fırsatlardan yararlanmadı.

FEVZİPAŞASPOR KALESİNDE ETKİLİ OLMAYA BAŞLADI

Mücadelede, 1-0 geride olan ve golün ardından sert savunma yapan Ahımehmet Gençlikspor maçın ilk yarısının son bölümlerde Fevzipaşaspor kalesinde etkili olmaya başladı. Rakip takım temsilcimiz yarı sahasında etkili pozisyonlar bulurken, fırsatlarından yararlanamadı.

İLK YARI 1-0 SONA ERDİ

İlk 45 dakikada 16. dakikada gelen golün ardından yakalanan pozisyonlardan gol sesi çıkmayınca her iki takımda soyunma odalarına 1-0’lık skor ile girdi.

KARŞILIKLI ATAKLAR İLE DEVAM ETTİ

Karşılaşmanın ikinci yarısının başlama düdüğü ile her iki takımda etkili ve hızlı oyuna başladı. Dakikalar 50’yi gösterdiğinde Ahımehmetspor kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda golü bulamazken, pozisyonun ardından kontra atak ile rakip sahaya hızlı geçen Fevzipaşaspor’da aynı şekilde bulduğu net pozisyonu cömertçe harcadı. Pozisyonların ardı ardası kesilmezken temsilcimiz Fevzipaşaspor ceza sahsı önünde frikik kazandı. Kullanılan frikikten sonuç alamayan temsilcimiz ikinci üstünlük sayısını bulamadı.

2-0 ÖNE GEÇTİK

Mücadelede etkili pozisyonlar ardı ardına gelirken dakikalar 65’i gösterdiğinde Fevzipaşaspor’un sol kanattan geliştirdiği atakta topla buluşan Bahadır yerden sert şutunda meşin yuvarlığı filelerle buluşturarak takımını 2-0 öne geçirdi.

Skorunda verdiği rahatlıkla oyunu rölantiye alan temsilcimiz oyunu kontrolünü ele geçirerek skoru korumasını bildi.

ÜST ÜSTE 4. GALİBİYETİ ALDI

Mücadelenin son bölümlerinde başka gol olmayınca temsilcimiz Fevzipaşaspor BAY geçtiği haftanın ardından 2-0’lık galibiyet alarak üst üste 4’ncü galibiyeti alarak seriye devam etti.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.