Halk Ekmekte geri sayım başladı
Fatih Mahallesi Ambardere mevkindeki, Çerkezköy Belediyesi tarafından kuruluş çalışmaları devam eden Halk Ekmek fabrikasında çalışmalar sona yaklaştı.


Tamer Avcılar
Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay yaptığı açıklamada, “Hemşerilerimizi ucuz, sağlıklı ve kaliteli ekmekle buluşturacağımız Çerkezköy Halk Ekmek Fabrikamızda üretim için geri sayım başladı” dedi.
Çerkezköylülere daha ucuz ve kaliteli ekmek ulaştırmak için Fatih Mahallesi Ambardere mevkinde halk ekmek fabrikasında çalışmaların devam ettiğini kaydeden Başkan Akay, “ Kaba inşaatı tamamlanan Halk Ekmek fabrikamızda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Hemşerilerimizi ucuz, sağlıklı ve kaliteli ekmekle buluşturacağımız Çerkezköy Halk Ekmek Fabrikamızda üretim için geri sayım başladı” diye açıklamada bulundu.