Halk Ekmekte geri sayım başladı

Fatih Mahallesi Ambardere mevkindeki, Çerkezköy Belediyesi tarafından kuruluş çalışmaları devam eden Halk Ekmek fabrikasında çalışmalar sona yaklaştı.

Halk Ekmekte geri sayım başladı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
07 Mart 2023 Salı 10:30

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay yaptığı açıklamada, “Hemşerilerimizi ucuz, sağlıklı ve kaliteli ekmekle buluşturacağımız Çerkezköy Halk Ekmek Fabrikamızda üretim için geri sayım başladı” dedi.
Çerkezköylülere daha ucuz ve kaliteli ekmek ulaştırmak için Fatih Mahallesi Ambardere mevkinde halk ekmek fabrikasında çalışmaların devam ettiğini kaydeden Başkan Akay, “ Kaba inşaatı tamamlanan Halk Ekmek fabrikamızda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Hemşerilerimizi ucuz, sağlıklı ve kaliteli ekmekle buluşturacağımız Çerkezköy Halk Ekmek Fabrikamızda üretim için geri sayım başladı” diye açıklamada bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.