HALK KÜTÜPHANESİ İÇİN ÖNEMLİ ADIM

Fiziki imkanları tamamen yetersiz olan Çerkezköy Halk Kütüphanesi için Çerkezköy Belediye Meclisi Eylül ayı ilk oturumunda önemli bir adım atarak, Belediye Başkanı Vahap Akay’ı yetkilendirdi.

HALK KÜTÜPHANESİ İÇİN ÖNEMLİ ADIM
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
07 Eylül 2022 Çarşamba 11:51

2015 yılında Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu'nun (ÇEMYO) Veliköy Mahallesi'ndeki yeni binasına taşınmasının ardından boşalan binaya taşınan Çerkezköy İlçe Halk Kütüphanesi binasına  depreme dayanıklı olmadığı gerekçesiyle yıkım kararı verilmişti.Ardından Kütüphane ise eski Şelale Parkın bulunduğu Tokuşlar Sokak’ta bir binada hizmet vermeye başlamıştı.

Çerkezköy Belediyesi Eylül ayı Meclis ilk oturumda gündemin 10. maddesinde yer alan Çerkezköy Belediyesi tarafından Halk Kütüphanesi yapılabilmesi için Çerkezköy Belediyesi’nin şartlı bağış almasına ve bu iş ve işlemler için Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın tam yetkili kılınmasına oy birliği ile karar verildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.