HEM’den Yıl sonu sergisine sanal çözüm

Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi 2019-2020 yıl sonu sergisi Corona virüs salgının nedeniyle bu yıl sanal alemde Çerkezköy ve bölge halkının beğenisine sunuldu.

HEM’den Yıl sonu sergisine sanal çözüm
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
18 Haziran 2020 Perşembe 10:31

Halk Eğitimi Merkezimizin her eğitim yılı sonunda kursiyerlerinin el emeği göz nuru ürünlerini sergiledikleri sergisi bu yıl covid-19 salgını nedeniyle vatandaşların katılımıyla gerçekleştirilemedi.

Halk Eğitim Müdürü Necmi Akman sergi ile ilgili yaptığı açıklamada “Salgın nedeniyle tamamlanamayan kurslarımızın öğrencileri gerek uzaktan eğitim ile gerekse kurslar açık iken aldıkları dersler sonucunda hazırladıkları eserleri kurumumuz içinde sergi düzeninde hazırlayarak 360 derece panoramik çekimleri yapıldıktan sonra sanatseverlerin ve halkımızın beğenisine sunduk.
Sanal Sergimize, katkı sağlayan Halk Eğitimi Merkezimizin öğretmen ve kursiyerlerine teşekkür ediyoruz. Sergimiz yaz ayları süresince sanal olarak açık kalacak” dedi.

Sergiyi incelemek isteyen vatandaşlarımız
https://my.matterport.com/show/?m=zVYb6Q1QmVS
internet adresinden sergiye ulaşıp inceleme yapabilirler.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.