İhaleye 6 firma aynı teklifi verdi

Çerkezköy Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nün Personel Destek Alım İhalesi Belediye İhale Komisyonu tarafından yapılırken, ihaleye katılan 8 firmadan 6 tanesi aynı fiyat teklifini sundu

İhaleye 6 firma aynı teklifi verdi
13 Kasım 2014 Perşembe 07:41

Çerkezköy Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nün 2015 yılında çalıştıracağı 140 yardımcı personel için ihale yapıldı. Belediye İhale Komisyonu tarafından yapılan Personel Destek Alım İhalesi’ne 8 firma katılırken, ihalede ENH Temizlik isimli firma teşekkür mektubu verirken, en yüksek teklifi ise 3 milyon 831 bin 182 TL ile Çankaya Temizlik isimli firma verdi.

6 FİRMA AYNI TEKLİFİ VERDİ

İhaleye katılan diğer firmalar SVS Group, Erma Sosyal Hizmetler, Mete Temizlik, Yön Plastik-Meterkan Lojistik İş Ortaklığı, Nihat Özel Sağlık Hizmetleri-Atlantis Sosyal Hizmetler İş Ortaklığı, Arı Tel Çivi-Adonis ve İlhan Sosyal Hizmetler İş Ortaklığı ise 3 milyon 648 bin 748 TL’lik teklif verirken, ihaleye katılan ENH Temizlik firması ise teşekkür mektubu verdi.

140 PERSONEL ÇALIŞTIRACAK

İhale Komisyonu’nun yapacağı değerlendirmenin ardından ihaleyi kazanan firmanın açıklanacağı öğrenilirken, işin yaklaşık maliyetinin 4 milyon 196 bin TL olduğu açıklandı.  İhaleyi kazanacak olan firmanın Çerkezköy Belediyesi’nde 1 yıl boyunca 140 yardımcı personel çalıştıracağı öğrenildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.