İkiz Göller Mesire Yeri Lüks Bungalov Evler Projesi Sözleşmesi İmzalandı

Kapaklı İkiz Göller Mesire Alanı’na, İkiz Göller Mesire Yeri Lüks Bungalov Evler (Tiny House) Projesi’nin ihale sözleşmesi imzalandı.

İkiz Göller Mesire Yeri Lüks Bungalov Evler Projesi Sözleşmesi İmzalandı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
16 Şubat 2021 Salı 11:07

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ve CY Grup Yönetim Kurulu Başkanı Halit Arabacı arasında imzalanan sözleşme ile İkiz Göller Mesire Alanı’na doğa dostu bungalov (Tiny House) evlerin de olduğu çok amaçlı bir konsept kazandırılacak.
ÖRNEK PROJELERDEN OLACAK
İkiz Göller Mesire Yeri Lüks Bungalov Evler (Tiny House Projesi) Projesi’nin ihale sözleşmesi imza töreninde bir açıklama yapan CY Grup Yönetim Kurulu Başkanı Halit Arabacı, “İkiz Göller için düşünmüş olduğumuz proje Türkiye’deki örnek projelerden birisi olacak. Pandemiden dolayı otel kompleksi farklılaşıyor. Tek başına tatiller daha önem kazandı. İkiz Göller’de yapacağımız projeyle insanların hem doğal alanda tatil yapmalarını sağlayacağız, hem mesire alanı oluşturacağız hem de spor alanları yapacağız. Termal su da gelirse kaplıca turizmine de kapı açmış olacağız. Kısa bir zaman sonunda Türkiye’nin gözbebeği bir yer olacak. Karavan turizmi dünyada oldukça yaygın. Amacımız yurtdışından karavanla seyahat ederek ülkemize gelen turistlerin ilk durağının burasının olması. Doğa dostu güzel projeyi kazandıracağız.” dedi.
TRAKYA’DA İLK
CY Grup Yönetim Kurulu Başkanı Halit Arabacı’ya teşekkür ederek konuşmasına başlayan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Kapaklı Belediyesi olarak birlikte bir ilke daha imza attık. Güzide mesire alanlarımızdan birisi olan İkiz Göller’de bir projeyi hayata geçirecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sözleşmesini yaptığımız bu alanda çok amaçlı bir konsepti ilçemize kazandıracağız. İnşallah ilerleyen günlerde ulusal medyada da gündem olacak bir proje olacak. Trakya’da bir ilk olacak. Çok şık bungalov evleriyle(Tiny House) beraber film platosunu hayata geçirmek istiyoruz. Sanayi kuruluşlarının yoğun olduğu ilçemizde ailelerimizin çocuklarıyla beraber zaman geçireceği, fonksiyonel etkinliklerin yapılabileceği tesisi ilçemize, bölgemize ve ülkemize kazandırmanın mutluluğunu yaşayacağız.” dedi.
Projeyle İkiz Göller’in doğal güzelliğiyle cazibe merkezi haline geleceğini belirten Başkan Çetin, “Termal su ile beraber de bu bölge taçlanacak. Bu konuda da MTA ile yaptığımız çalışmalar gayet olumlu gidiyor. 1 ay sonra istediğimiz verileri alacağımızı düşünüyorum. Hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sirem - 3 yıl önce
zengini zengin edin heryer inşaat menfaate çeviriyorsunuz ,bırakın halka bakir kalsın