İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sinan Meral oldu

AK Parti Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı’na Sinan Meral atandı. Meral, oluşturacak yeni yönetimle birlikte AK Parti bayrağını daha da yukarılara taşımak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sinan Meral oldu
03 Ekim 2013 Perşembe 07:34

13 BAŞVURU ARASINDAN SİNAN MERAL SEÇİLDİ
AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ İlçe Teşkilatı’nda düzenlediği basın toplantısıyla Sinan Meral’ın Gençlik Kolları Başkanlığına atandığını açıkladı. Basın toplantısında Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile Gençlik Kolları Başkanlığı için adaylık başvurusunda bulunan partililer hazır bulundu. Toplantıda ilk konuşmayı AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ gerçekleştirdi. İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı’nın yaklaşık 2 aydır boş olduğunun altını çizen Demirbağ, “Yeni ilçe gençlik kolları yönetimi oluşturmak için başvurular alındı. İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı için yapılan 13 başvuru arasında Sinan Meral, İlçe Gençlik Kolları Başkanı olarak atandı” dedi.

AÇIKLANAN REFORM TÜRKİYE’Yİ DAHA DA İLERİYE GÖTÜRECEKTİR
Başkan adaylığı başvurusunda bulunan her ismin başkanlık yapabilecek kapasitede olduğunu belirten Demirbağ, “Neticede 13 kişiden bir isim belirlenecekti, o isim de Sinan Meral oldu. Ancak, diğer kardeşlerimiz de bu işte yer alacak, bizlerle beraber olacak. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız. Başbakanımız 80-90 yıl önce gerçekleşmesi gereken, bundan 10 yıl önce konuşulması dahi cesaret eden reformları açıkladı. İnşallah açıklanan reformlarla Türkiye daha da ileriye gidecek, hayırlı olsun” diye konuştu.

AK PARTİ GENÇLERE OLAN GÜVENİ ATILAN ADIMLARLA İSPATLADI
AK Parti Çerkezköy İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Kök ise, yeni ilçe gençlik kolları yönetiminin hayırlı olması temennisinde bulunarak “İlçe Gençlik Kolları başkanlığına 13 ismin başvuruda bulunması bir anlamda gençlerin AK Parti’ye ilgisini de göstermektedir. AK Parti de gençlere güvendiği geçtiğimiz yıllarda attığı adımlarla ispatlamıştır” ifadelerine yer verdi.

BAYRAĞI EN İYİ NOKTAYA GETİRECEKLER
Toplantıda konuşan bir diğer isim ise Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem oldu. AK Parti İlçe Gençlik Kolları Bayrağının Sinan Meral’e emanet edildiğini söyleyerek “İnşallah Sinan Meral ile oluşturacağı yeni yönetim birçok başarılı çalışmaya imza atacaktır. Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Yönetimi’nden bundan önceki dönemlerde görev yapan tüm isimlere teşekkür ediyorum. Bundan önceki yönetimler AK Parti’nin başarısı için çeşitli hizmetlerde bulundular. Yeni yönetimin de aynı şekilde kendilerine emanet edilen bayrağı en iyi noktaya getireceğine inanıyorum” dedi.

AK PARTİ GENÇLERE ÖNEM VERİYOR
Ertem konuşmasının devamında ise şunları söyledi; “Kendi üzerime düşen ne varsa yerine getirmeye hazırım. Gençlik Kolları, partinin ana kademesi olmasa da asli unsurlarından biridir. Bundan dolayı gençlere çok büyük iş düşüyor. Gençlerin gelecekte siyasette söz sahibi olabilmeleri bizlerin tek arzusudur. AK Parti geleceğin Türkiye’sini şekillendirecek gençlere büyük önem veriyor”

KAPILARIMIZ SONUNA KADAR AÇIK
Son olarak AK Parti Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sinan Meral bir konuşma yaparak, “Oluşturacak yeni yönetimle birlikte AK Parti bayrağını daha da yukarılara taşımak için elimizden geleni yapacağız. Gençlik Kolları yönetiminde yer almak isteyen herkese kapılarımız sonuna kadar açıktır” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.