İZCİ LİDERLERİ YANGIN SÖNDÜRME EĞİTİMLERİ ALIYOR

Türkiye İzcilik Federasyonu Başkanlığı’nın AFAD Başkanlığı’ndan arama kurtarma konusunda akredite almış olan TİFAKE (Türkiye İzcilik Federasyonu Arama ve Kurtarma Ekibi) birimine bağlı, Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor İzcilik Kulübü’nde görev yapan kulüp liderleri, İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü’nde “Orman Yangınlarıyla Mücadele” eğitimi aldı.

İZCİ LİDERLERİ YANGIN SÖNDÜRME EĞİTİMLERİ ALIYOR
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
04 Temmuz 2022 Pazartesi 10:44

Türkiye İzcilik Federasyonu bünyesinde kurulan ve AFAD Başkanlığı’ndan akredite almış olan TİFAKE biriminin geçtiğimiz yıl ülkemizde meydana gelen Muğla ve Antalya yangınlarından, Kastamonu, Bartın ve Zonguldak’ta meydana gelen sel felaketlerine kadar birçok afet anında aktif rol aldığını belirten TİFAKE İl Temsilci Ekrem Bacaksız, “Olası bir afet anında hazır bulunmak için eğitimlerimiz devam ediyor. Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü bünyesinde bulunan 11 izci lideri ile daima hazır bir şekilde bekliyoruz. Aynı zamanda olası kötü senaryolara karşı da farklı eğitimleri almaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.