İzcilerden farkındalık eğitimi

Çerkezköy Belediye Gençlik ve Spor Kulübü İzcileri ‘22 Şubat Dünya İzci Düşünce Günü’ kapsamında Kartaltepe Piknik ve Mesire Alanı’nda bir dizi etkinliğe imza attılar.

İzcilerden farkındalık eğitimi
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
22 Şubat 2024 Perşembe 12:29

Çerkezköy Belediye Gençlik ve Spor Kulübü İzcileri 22 Şubat Dünya İzci Düşünce Günü kapsamında hem doğada yaşayan canlılar ile ilgili farkındalık oluşturmak, hem de becerilerini ortaya koydukları ‘Doğada Yaşayan Canlar’ adlı etkinliği gerçekleştirdiler.

22 ŞUBAT DÜNYA İZCİ DÜŞÜNCE GÜNÜ

İzciliğin kurucusu Baden Powel’ın ve eşi Olave Powel’ın ortak doğum günü olan 22 Şubat’ın dünya izcilerinin birbirlerine arkadaşlık, sevgi ve yardım düşünceleri ile bağlılıklarını simgelemek amacıyla 1926’dan beri tüm Dünya’da ‘İzci Düşünce Günü’ olarak kutlandığını belirten Çerkezköy Belediye Gençlik ve Spor Kulübü İzcileri hem doğada yaşayan canlılar ile ilgili farkındalık oluşturmak hem de becerilerini ortaya koyabildikleri ‘Doğada Yaşayan Canlar’ adlı etkinliği gerçekleştirdiler.

ÇEVRE KİRLİLİĞİNE DİKKAT ÇEKTİLER

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübümüz bünyesinde yer alan izcilerimiz daha önceden hazırladıkları kedi ve köpek mamalarını Kartaltepe Piknik ve Mesire Alanı’nda bulunan vatandaşlara dağıtırken aynı zamanda çevre kirliliğine dikkat çekmek için hazırladıkları broşürleri dağıttılar. Alanda bulunan vatandaşlara çevreye ait duyarlı olmaları gerektiğini hatırlatan izcilerimiz, izciliği yaşayarak anlatma fırsatı buldular. Etkinlik kapsamında el boyaları ile hazırlanan platforma hatıra el izlerini bırakan izcilerimiz bir sonraki faaliyette görüşmek etkinliği tamamladılar.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.