Kapaklı Belediyesi’nde TSE Geliştirme ve Bilgilendirme Eğitimi Verildi

Türk Standartları Enstitüsü Marmara Eğitim Müdürlüğü tarafından Kapaklı Belediyesi’nde görevli Başkan Yardımcıları ve birim müdürlerine yönelik ‘TSE Geliştirme ve Bilgilendirme’ eğitimi verildi.

Kapaklı Belediyesi’nde TSE Geliştirme ve Bilgilendirme Eğitimi Verildi
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
17 Kasım 2022 Perşembe 11:49

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Marmara Eğitim Şube Müdürü Serhat Canpolat, toplam kalite yolculuğunda Kapaklı Belediyesi’nin iyi bir yol izlediğini kaydederek, Kapaklı Belediyesi’nin ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi’ni alarak bu alanda izlediği yolun başarısını ispatladığını belirtti.

Canpolat’ın birim müdürlerine verdiği bilgilendirmenin ardından Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin de bir konuşma yaptı. Başkan Çetin, Kapaklı’nın yıllık ortalama 8 ila 10 bin arasında genç nüfus alan önemli bir ilçe olduğunu söyledi. Mustafa Çetin, “Yerel yönetimler olarak kişiye bağlı olmayan, sürdürülebilir bir sistemi hayata geçirmek istiyoruz. Herkesin yükü paylaşarak beklentileri karşılamaya çalışıp ilçenin kaderini değiştiren bir yönetim olmalıyız. Yönetimdeki arkadaşlarımın gayretlerini görüyorum, kendilerine teşekkür ediyorum. Daha farklı, daha iyi bir belediye olabilmek için sizlerin de katkısıyla çok çalışıyoruz. Dışarıdaki ilçelerden, illerden övgüler almaya başladık. Partimizin genel merkezinden dahi övgü ve teveccüh alıyoruz. Bu beni çok memnun ediyor. Sizlerle beraber bir tohum atıldı bunun meyvelerini de toplayacağız. Verdiğiniz emeklerden dolayı sizlere de çok teşekkür ediyorum." dedi.

Başkan Çetin eğitimin sonunda, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Marmara Eğitim Şube Müdürü Sn. Serhat Canpolat’a anlatımları ve Sultan II. Bayezid Han döneminde çıkarılan dünyanın bugünkü manada ilk standart kanunu olan “Kanunname-i İhtisab-ı Bursa” hediyesi için teşekkür etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.