Kapaklı Belediyesi’nden Spor Kulüplerine Destek

Kapaklı Belediyesi, ilçedeki sporcu ve spor kulüplerine yönelik desteklerini sürdürüyor.

Kapaklı Belediyesi’nden Spor Kulüplerine Destek
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
12 Eylül 2022 Pazartesi 10:56

Bu kapsamda ilçede bulunan 5 spor kulübü başkanı, teknik direktörü ve sporcularını ağırlayan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, 2022-2023 sezonu öncesi takımlara başarılar dileyerek, forma desteğinde bulundu.

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kapaklıspor Kulüp Başkanı Cengiz Vural, Kapaklı Sitespor Kulüp Başkan Yardımcısı Ömer Erdimen, Kapaklı Kartalspor Kulüp Başkanı Ümit Saraç, Karaağaçspor Kulüp Başkanı Özgür Cengiz ve Pınarçaspor Kulüp Başkanı Taner Diril ile takımların teknik direktörü ve futbolcularını makamında ağırladı.

Belediye Başkan Yardımcısı Ruhi Özden ve Kapaklı Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Vildan Koca’nın da hazır bulunduğu ziyarette Başkan Çetin, “Göreve geldiğimiz günden itibaren ilçemizde spor kulüplerimiz ile koordineli bir şekilde çalışıyoruz. Amacımız amatör bir ruhla ilçemizdeki tüm gençlerimize ulaşmak, gençlerimizi kötü alışkanlıklardan koruyarak spor ile iç içe yaşamalarını sağlamak. Her geçen yıl da lisanslı sporcu sayımızı artırmak istiyoruz. Kapaklıspor basketbolda 2.Lig’e yükselerek gururumuz oldu. Sitespor kadın voleybol takımı ile yine 2.Lig’de mücadele edecek. Kartalspor ve Karaağaçspor takımlarımızın kadın futbol takımı kurma çalışmaları var. Sporun tüm branşlarında aktif olarak daha çok gencimize ulaşmak için işbirliğiyle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Sürdürülebilir yapı kurarak Spor Kenti Kapaklı sloganıyla ilçemizde bir spor kültürü oluşturmak istiyoruz.” dedi.

Başkan Çetin, yerel yönetim olarak her daim sporun ve sporcunun yanında olarak desteklerini sürdüreceklerini belirterek, tüm takımlara 2022-2023 sezonunda başarılar diledi. Ardından Başkan Çetin, formaları takdim ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.