Kapaklı’da Yaz Spor Okulları Devam Ediyor

Kapaklı Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen yaz spor okulları 10 branş ve 1485 öğrenci ile devam ediyor.

Kapaklı’da Yaz Spor Okulları Devam Ediyor
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
29 Temmuz 2021 Perşembe 11:40


Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde başlatılan yaz spor okulları 4-16 yaş grubu öğrencilerle devam ediyor. Kapaklı Belediyesi’nin 2021 yılı yaz spor okulları döneminde voleybol, basketbol, spor başlama, futbol, tekvando, jimnastik ve satranç branşları başta olmak üzere toplam 10 farklı branşta açtığı ücretsiz kurslara yoğun ilgi gösteriliyor. Kurslarda toplam 1485 öğrenci eğitim alıyor.
Yaz Spor Okulları'na devam eden öğrenciler ve velileri, bu etkinliği düzenleyerek gençlere ve çocuklara doyasıya spor yapma imkanı sunan Başkan Mustafa Çetin’e teşekkür ettiler.
“HEM SOSYALLEŞİP HEM DE SPOR YAPIYORLAR”
Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, devam eden kurslar ile ilgili yaptığı açıklamada, geleceğin teminatı olan çocukların sağlıklı ve zinde bir beden için yaz spor okullarının önemine vurgu yaptı. Belediye Başkanı Çetin, “Çocuklar pandemi döneminde hareketsiz kaldılar dolayısıyla da sosyalleşemediler. Bu bağlamda spora ve sosyalleşmeye ihtiyaçları olduğundan bu yıl yaz spor okullarına ilgileri çok oldu. Çocuklarımızın daha iyi eğitim almaları için bizde eğitmenlerimizle en iyi şekilde spor yaptırmaya ve onları zinde tutmaya gayret ediyoruz. İlgi gösteren çocuklarımıza ve kıymetli velilerine teşekkür ediyorum.” dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.