KOLEKTİF İSTANBUL ÇERKEZKÖY’DE KULAKLARIN PASINI SİLDİ

Anadolu ve Balkan müziğini harmanlayarak seslendiren Kolektif İstanbul Müzik Grubu Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nde verdiği muhteşem konser ile kulakların pasını sildi.

KOLEKTİF İSTANBUL ÇERKEZKÖY’DE KULAKLARIN PASINI SİLDİ
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
12 Şubat 2024 Pazartesi 14:44

Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nde muhteşem bir konser veren Kolektif İstanbul Müzik Grubu, salonu dolduran Çerkezköylülere unutulmaz bir akşam yaşatırken, çaldığı ve seslendirdiği birbirinden güzel eserlerle izleyicileri Balkan ve Anadolu müziğine doyurdu.

EMEĞİNİZE VE YÜREĞİNİZE SAĞLIK

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, Belediye Başkan Yardımcımız Levent Yıldırım ve Atatürk Kültür Merkezi’ni dolduran hemşehrilerimizin takip ettiği Kolektif İstanbul Müzik Grubu’nun muhteşem konserinin sonunda Akay sahneye çıkarak Kolektif İstanbul Müzik Grubu Üyelerini tebrik ederek, “Bu gece bize muhteşem bir müzik ziyafeti sundunuz. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Anadolu ve Balkan müziğini bu kadar güzel harmanlayarak, salonu dolduran hemşehrilerimizi coşturarak unutulmaz bir konser verdiniz. Emeğinize ve yüreğinize sağlık” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.