Kurban Bayramını kutluyoruz

İslam Alemi'nin büyük bir coşku ve şevkle beklediği mübarek Kurban Bayramı Cumartesi günü başlıyor.

Kurban Bayramını kutluyoruz
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
08 Temmuz 2022 Cuma 18:57

Covid-19 salgı tedbirleri kapsamında son iki yıldır buruk bir şekilde kutlanan Kurban Bayramı bu yıl rahat bir şekilde kutlanacak. Arefe günü olan Cuma gününün ardından vatandaşlar Cumartesi günü bayram namazı ile birlikte Kurban Bayramını idrak edecekler.

Kurban Bayramı'nın huzur ve güven içerisinde geçmesi ve vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayabilmesi için gerekli tedbirler ilçe ve belde belediye başkanlıkları, kolluk kuvvetleri ve ilgili kurum ve kuruluşlar tarafından alınıyor.

Bu yıl son iki yılın ardından kabristanlıklarda da büyük bir ziyaretçi akını bekleniyor. Kamu kurumlarının nöbette olan kısımları hariç 15 Temmuz ile birleştirilen Kurban Bayramı tatilinin yurt için turizm hareketlenmesine de sebep olması bekleniyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.